Arama sonuçları: *

1. A

işlemcim çok ısınıyordu sizce iyi yaptım mı

aslında bütcem kısıtlı şuan 12. sınıf olmasam net bi pc toplardım 7k param var ama telefon almam lazım bide valorantı dropsuz rahat şekilde oyniyim diye arada takılmak içim
  2. A

o zaman ne yapmam gerek yani şuan sistemim normal bir şekilde açılıyor
  3. A

onadığım oyunlar madmax valo lol bunlar fazla sistem istemiyorlar arada gta v 1660561999 bende stock fan vardı şimdi bu fanı aldım gelsin deneyip yazayım buraya zaten oyuna giriyorum bi maç sonu işlemci bir ara 100 dereceleri gördü
  4. A

hayır normalde valorant oynuyorum 120 fps alıyorum ama 5 dk bi drop giriyor 1660561812 120-85 arası alıyorum 1080p low bazı ayarları medium öyle diyim 1660561864 valorant oynuyorum aslında fpsm iyi 120-85 arası 1080p de ama drop girmesi beni üzüyor
  5. A

Merhabalar ben dün işlemcim için Snowman M200 adlı işlmeci soğutucusunu aldım.Çünkü işlemcim ısınıyordu valorantta falan drop giriyordu sürekli.Bende işlemci değiştirmek yerine böyle bir çözüm buldum.Bide yanında alpin 120 gb ssd aldım.Sizce oyunlarda kasma donma yapmaması için işlemci...
  6. A

Yardım sizce ne yapmalıyımm

eyw eyw hocam termali yapalım da temzilik nasıl yapayim sizce fan ram falan
  7. A

bende şey yapmayı düşündüm bi tane kule tipi bi soğutucu ve hızlanması içinde ssd
  8. A

yapacaktım ama fazla yok 1000 tl civarı
  9. A

boşta 75 derece oyunda falan 100 oluyo
  10. A

peki stock fanla oc yapsam sıkıntı yaşarmıyım
  11. A

hocam yetmiyo bide ** yapacam işlemciye o yüzden
  12. A

o zaman alıyorum hocam kule tipi fan ve ssd
  13. A

o zamna oyunda aldığım fps falanda artar demi hocam drop falan
  14. A

normal 75 derecede oluyo oyunda 100 intel stock fan var şuan
  15. A

arkadaşlaar ben işlemci anakart ram değiştirmeye karar vermiştim ama şöyle düşündüm benim pcm ilk zamanlar valorantı rahat kaldırıyordu aradan 1 yıl geçti kasmaya ısınmay başladı sistemim şöyle rx550 q9550 500gb hdd 8 gb ram sizce anakart ram işlemci değiştirimmi yoksa kule tipi bi soğutucu ile...
  16. A

Çözüldü✓ intel kule tipi soğutucu lazım

arkadaşlar bana q9550 için kule tipi soğutucu alacağım bana link vb şeyler atarsanız sevinirim
  17. A

Çözüldü✓ Rx550 q9550 darboğaz

Sakık teşekküre ederim
  18. A

Hm o zaman sadece ram yükseltmesi yapim bide ssd
  19. A

Arkadaşlar benim şu şekilde bi sistemim var Rx550 Q9550 4 GB RAM 500gb hd Oynicam oyunlar belli lol valorant fortnite fry cry primal Sizce bu sistem darboğaz yaparmı yada dediğim oyunları rahat bi şekilde oynattırımı çünkü zaten son senem o yüzden yeni sistem toplamicam arada girmek için...
  20. A

rx 550 işlemci önerisi

biraz geç gördüm evet dahil en fazla 4500 artırabilirim
Top Bottom