Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Şu anki sıcaklıklar yükte kaç derecepeki stock fanla oc yapsam sıkıntı yaşarmıyım
Şu anki sıcaklıklar yükte kaç derecepeki stock fanla oc yapsam sıkıntı yaşarmıyım
boşta 75 derece oyunda falan 100 oluyoŞu anki sıcaklıklar yükte kaç derece
yapacaktım ama fazla yok 1000 tl civarıParca değişimi yapacak mısınız? Bütçe nedir?
1000 TL'ye performansta çok fark olmaz hocam.yapacaktım ama fazla yok 1000 TL civarı
O zaman oc sakın yapma oyun 100derece oluyorsa termal macun değişimi, ek fan vs yapboşta 75 derece oyunda falan 100 oluyo
bende şey yapmayı düşündüm bi tane kule tipi bi soğutucu ve hızlanması içinde ssdO zaman oc sakın yapma oyun 100derece oluyorsa termal macun değişimi, ek fan vs yap
Evet olur ama termal macun değişimi ve temizlik yapmayı da unutmabende şey yapmayı düşündüm bi tane kule tipi bi soğutucu ve hızlanması içinde ssd
eyw hocam termali yapalım da temzilik nasıl yapayim sizce fan ram falanEvet olur ama termal macun değişimi ve temizlik yapmayı da unutma
Ben olsam kasanın kapağını açıp kullanırım ses pek rahatsız etmezse. Fan vs de alabilirsin ama hangisi iyi bilmiyorumeyw
eyw hocam termali yapalım da temzilik nasıl yapayim sizce fan ram falan