Arama sonuçları: *

1. S

Ryzen 5600 mü 5600x mi?

5600 ile 5600x arasındaki tek fark base clock ve boost clock hızları arasında 200 MHz olması o yüzden bence 5600 x e gerek yok 1654173937 Bu arada 5600 ü 3800 TL'ye bulabilirsin bence aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok 700 TL yi başka bir şey için kullanırsın dersen ki para problem değil...
  2. S

İşlemci 0.8 GHz sorunu

Denerim inşallah olur çünkü güncelleme geldiğinde bilgisayar 4 saatte açıldı bir sefer
  3. S

İşlemci 0.8 GHz sorunu

Ben zaten o.c ediyorum programla mecburen ama benim derdim bilgisayarı her açtığımda bunu yapmak zorunda kalmak biosdan hızı degistiremiyorum güncel olmasına karşın sizin dediğinizi yapsam biosa kayıtlı kalır mı
  4. S

İşlemci 0.8 GHz sorunu

Ben internette araştırdığım da laptoplar da gördüm bu sorunu güç ayarı ile oynaninca düzeliyordu ama kendim yaptım olmadı
  5. S

İşlemci 0.8 GHz sorunu

Arkadaşlar eski bilgisayarımı kardeşime verdim kendisi volarant apex tarzı oyunlar oynuyor.Bir gün hiç bir şey yokken bilgisayarı açtığında kasmaya başladığını söyledi kontrol etmek için baktığımda işlemci 0.8 GHz de takılmış duruyordu fazla ısınmadan kaynaklı korumaya almış olabileceğini...
  6. S

Rx 6700,6800 e hangi işlemciler gider

Dostum 10 bin TL'ye bu ekran kartlarına çok maksimum işlemciler alırsın ama bence gereksiz AMD tarafında ryzen 7 5700 x işini fazlasıyla gorucektir intel tarafindada 12600 k işini görür dediğim gibi her halükarda bu işlemcilerin bile altına düşebilirsiniz ama illaki dersen benim param var...
  7. S

RYZEN 7000 SERİSİ TANITILDI

Yaz kızım tanesi 10.000 TL
  8. S

Evdeki laptop 1.8 GHz ben bunu görüp nasıl evdekini açayım şimdi 😂
  9. S

Fiyatlarını tahmin edebildiğim için heyecanlanamıyorum biz ddr4 ten devam
  10. S

işlemci 100 derece normal mi ?

Muhtemelen termal macun sürerken bir hata yaptınız taktıgınız stok fan işlemciye tam oturmamış olabilir o ısıda çalıştırmayın işlemciyi
Top Bottom