AMD mi İNTEL miBütçe 10k
3070-rx6800 bunlara en iyi olcak işlemci ne olur
Sadece işlemci için mi bütçe 10.000₺ ?İntel
Dostum 10 bin TL'ye bu ekran kartlarına çok maksimum işlemciler alırsın ama bence gereksiz AMD tarafında ryzen 7 5700 x işini fazlasıyla gorucektir intel tarafindada 12600 k işini görür dediğim gibi her halükarda bu işlemcilerin bile altına düşebilirsiniz ama illaki dersen benim param var harcıcam ryzen 7 5800 3d işlemci önerimdir oyunlar içinBütçe 10k
3070-rx6800 bunlara en iyi olcak işlemci ne olur
Hocam hem oyun oyunucam hemde iş için grafik tasarımcıyımDostum 10 bin TL'ye bu ekran kartlarına çok maksimum işlemciler alırsın ama bence gereksiz AMD tarafında ryzen 7 5700 x işini fazlasıyla gorucektir intel tarafindada 12600 k işini görür dediğim gibi her halükarda bu işlemcilerin bile altına düşebilirsiniz ama illaki dersen benim param var harcıcam ryzen 7 5800 3d işlemci önerimdir oyunlar için
O kadar fazla bütçe ayırmana gerek yok en fazla bunu alabilirsin bu bile fazla
Bütçeden yana sıkıntın yok ise al geç üstadHocam hem oyun oyunucam hemde iş için grafik tasarımcıyım
Üstad şimdi ilk başta hangisi gider diye soru yoneltiyorsun konu içinde farklı olaylara deginiyorsun verdiğin bütçe ile zaten aşağı da paylaştığımıda alabilirsinGenede 10klık islemci bozar mi ki bu islemcilerin gucunu