Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Asus rog strix 1070 ekran kartı fan sorunu

2. El mi aldınız? Sanırsam o arkadaş kartı düzgün kullanmamış, kartı yıpranmış olarak size satmış olabilir mi?
  2. D

Valorant oynarken ısı sorunu

Gayet normal bir sıcaklık, endişelenmeyin. Evet sıcaklığın artmasının sebebi yük altına girdiği için. Sıcaklıklar normal bir seviyede endişe etmeyiniz.
  3. D

Valorant oynarken ısı sorunu

69 derece gayet normal bir sıcaklık ancak ekran kartınızın modelini söyler misiniz? Ayrıca bu göstermiş olduğun ekran kartının sıcaklığı. İşlemcinizin sıcaklığı kaç dereceye kadar çıkıyor?
  4. D

Menüde 1000 FPS alıyorum ve kasadan ses geliyo

Dostum PSU kaynaklı da olabilir, ekran kartından da.
  5. D

Menüde 1000 FPS alıyorum ve kasadan ses geliyo

Coil whine olabilir. Ekran kartı modeliniz nedir?
  6. D

i5 10400f 3060 ı besler mi

2K çözünürlükte evet. Gerçi 1080P de besleyebilir.
  7. D

Ekran kartı önerisi bütçe fark etmez

@Burqk @Vesemir Siz dalga mı geçiyorsunuz? Yardım ediyorsanız edin, etmiyorsanız boşu boşuna saçma sapan önerilerde bulunmayın.
  8. D

Ekran kartı önerisi bütçe fark etmez

Dostum GT 1010 diye bir giriş seviyesi ekran kartı çıkacakmış o olabilir ancak GT 1030 veya R7 240 işinizi görür. PSU yetersiz gelebilir ancak.
  9. D

Mini ITX RTX 3000 serisi kartlar duyuruldu!

Yaşasın, kışın ellerim usumeyecek(!) Edit: O ekran kartları çok sıcak çalışacaktır. Eğer mini bir sisten alinmayacaksa uzak durulmali.
  10. D

Yardım N11'den Zotac GTX 1660 Super Twin Fan Modelini aldım Dolandırıldımmı?

Dostum düzgün bir biçimde anlatır mısın? Hiçbir şey anlamıyoruz.
  11. D

5600xt mi 1660ti mi?

Driver sıkıntısı yaşayan kişiler halan daha mevcut. 5600xt almak biraz riskli olur.
  12. D

Öneri rx 5600 mü rtx 2060 mı

Driver sıkıntısı yaşayan hala çok kişi var. RTX 2060 alın.
  13. D

i3 9100f rtx 3070 besler mi arkadaslar

Trol konu mu bu??? Ciddiyim eğer trol ise bir daha böyle konular açmayın.
  14. D

AMD Piyasayı altüst etti!

Driver sıkıntıları: Size çok güzel sürpriz yapacağım. Eğer AMD gene aynı driver sıkıntıları olursa bence alınmaz AMD ekran kartları.
  15. D

i5 9400f rtx 2060 besler mi

1080P'de yaşanabilir. 2K'da yaşanmaz.
  16. D

ASUS'dan hatalı 5700XT ROG kartları hakkında açıklama

Öncelikle herkese merhaba bu fiyat farkı belleklerde dolayında olabiliyor.Elbette başka unsurları vardır.Ancak tek bildiğim bu.
Top Bottom