Yardım Asus rog strix 1070 ekran kartı fan sorunu

Vsermet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Asus rog strix 1070 ekran kartım da 2 aydır herhangi bir sorun yoktu fan ayarını MSI after burnerden yapıyordum. Sessiz bir şekilde çalışıyordu. İki gündür fan hızı yüzde 30 karda olmasına rağmen son hızda çalışıyor gibi ses çıkarıyor. Sürtünme sesi değil bildiğiniz 70 dereye ulaşmış soğutmak için var gücüyle dönen fan gibi ses. Bu arada bu sesi ısı 45 50 derecedeyken de yapıyor 60 da da yapıyor. Nedeni ne olabilir?

Asus rog strix 1070 ekran kartım da 2 aydır herhangi bir sorun yoktu fan ayarını MSI after burnerden yapıyordum. Sessiz bir şekilde çalışıyordu. İki gündür fan hızı yüzde 30 karda olmasına rağmen son hızda çalışıyor gibi ses çıkarıyor. Sürtünme sesi değil bildiğiniz 70 dereye ulaşmış soğutmak için var gücüyle dönen fan gibi ses. Bu arada bu sesi ısı 45 50 derecedeyken de yapıyor 60 da da yapıyor. Nedeni ne olabilir?
Fanların aşınmış veya tozlanmış olabilir. Hiç temizledin mi?

Temizliğini aldığım kişi yaptı. Kasayı açtım şuan kasa tertemiz aşınma konusunda ne yapılabilir. Bazen durduk yere düzgün çalışıyor çok sık olmasa da stabil değil

2. El mi aldınız?

Sanırsam o arkadaş kartı düzgün kullanmamış, kartı yıpranmış olarak size satmış olabilir mi?

2. El mi aldınız?

Sanırsam o arkadaş kartı düzgün kullanmamış, kartı yıpranmış olarak size satmış olabilir mi?
Evet her şey sıfırdı ekran kartı ikinci el taktik. Aldığımda beridir düzgündü ne oldu acaba

bende de evga 1070ti var oyunlarda 75 derece oluyor ve sanki odada uçak havalanıyor o şekilde hızlı dönüyor fanları

2. El mi aldınız?

Kartı açtım fanin biri diğerleri gibi stabil dönmüyor ondan olabilir sanırım tmair etmeye çalışacağım

Geri