Arama sonuçları: *

1. Eld037

EN FAZLA 1000 TL YE EKRAN KARTI ÖNERİSİ (2.EL)

750ti daha mantıklı
  2. Eld037

Çözüldü✓ ekran kartım 85 derece uyarı veriyor

Kesinlikle yapın. @Che_ adlı arkadaşın önerdiği markaların PSU'larına bakın. En az 80+ sertifikalı olsun alacağınız PSU ve korumalı olsun. Yeni konu açın.
  3. Eld037

Kasadan kaynaklı olduğu anlaşıldı. Arkadaşın da dediği gibi PSU da çok kötü. Düzgün bir PSU ve hava akışı sağlayabilecek bir kasa lazım sana. Yeni konu aç yardımcı olalım.
  4. Eld037

Ekran kartın sıkıntılıysa sen oyundayken de yanar. Bu programlar sadece karta yük bindiriyor farklı yaptıkları bir şey yok. Adı üstünde benchmark programları. Sıkıntı olmaz. 1676895788 Oyun esnasında ne kadar yükseliyor ona bir bakar mısın?
  5. Eld037

Kafi yeterli anlamında :D. Furmark ve OCCT uygundur.
  6. Eld037

Furmark, OCCT kafi
  7. Eld037

Mining yapılıp yapılmadığını furmarktan anlayamayabilirsiniz. Furmark daha çok chipsete yük bindiren bir test yazılımı. Mining'de vramler daha çok yük altında kalıyor. OCCT gibi programlar da kullanılmalı.
  8. Eld037

Andromeda Teknoloji Esenyurt sahibinden.com mağduriyetim

Bunu yapan tek firma değil. Bir mal alırken inciğine cinciğine kadar sorgulamadan almayın. Para kolay kazanılmıyor.
  9. Eld037

Önemsiz gibi duran bileşenler en önemlileri aslında. 1676894181 Kasanın hava girişi çok küçük olduğundan sıcak hava içerde hapsoluyor. Bu da ekran kartının sıcaklığını yükseltiyor. O kasaya istersen 10 tane fan koy yine aynı sıcaklıkları görürsün.
  10. Eld037

Herhangi bir yerinde hava alabilecek delikleri olan kasa herhangi bir kasa uyar. Mesh diye geçiyor.
  11. Eld037

1. Kasa içi hava akışı 2. Ekran kartı fanları 3. Kartın soğutma bloğu ve termal macunu 4. Virüs girmiş olabilir. Aklıma başka neden gelmiyor bunları bi inceleyin.
  12. Eld037

Çözüldü✓ Bu donusturucu kalitelimidir

İlana koy da link at talibi çok o monitörün.
  13. Eld037

Çözüldü✓ Bu Fiyata Bu Ekran Kartı Alınıp Satılır Mı?

Yakında bu fiyatlara alırız.
  14. Eld037

Ekran kartı fanının ilk çalıştığı sırada sürtünme tarzı ses çıkıyor

Garantisi bozulmuyorsa fanları söküp gres yağı sürebilirsiniz.
  15. Eld037

Ekran kartı fırınlamam mantiklimi

Doğrudur. Sistemde kısa devre yapan parça varken starta bastıktan yarım saniye sonra fanlar durur, psu gücü keser. Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğuna eminseniz bir ekran kartı tamir merkezine veya garantiye yollayın.
  16. Eld037

Ekran kartı fırınlamam mantiklimi

Kısa devre yaptıysa fırınlaman bir işe yaramaz. Fırınlama sadece soğuk lehime düşmüş çipi bir süre daha kullanılabilecek hale getirir. Soğuk lehim sorununun çözümü de reballingdir.
  17. Eld037

1500 TL YE 2. EL EKRA KARTLARI

Bütçe kısıtlı ikinci el gtx 960-970 bakın.
  18. Eld037

RTX 2060S Ryzen 5 3500x Fps sorunu

Grafik ayarları, çözünürlüğü yükselt. İşlemcin zayıf kalıyor darboğaz yapıyor.
  19. Eld037

940 mx i76500u her oyunu kaldırır mı

AAA oyunları oynayamazsınız.
  20. Eld037

1500 TL 2. El Ekran Kartı Önerisi

İkinci el sitelerinde 1050ti bulabilirsin. Aklıma başka uygun seçenek gelmiyor.
Top Bottom