Neler Yeni

Ekran kartı fırınlamam mantiklimi

Sagittarius

80+ Silver
Şimdi kısa devre yapmış ekran kartı var elimde fırınlama biliyorsunuz ki 200 derecede 10 DK bekletmek şimdi fırınlama in mantığı ne kısa devre yapmış ekran kartını fırınlamalimiyim

Yavuz241

80+ Bronze
Fırınlama öyle mi oluyormuş? Ben de bir sıcak tabanca gibi bir şey ile sıkıntılı bölgeye bir şeyler yapıyorlar sanıyordum. :D

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Kısa devre yaptıysa fırınlaman bir işe yaramaz. Fırınlama sadece soğuk lehime düşmüş çipi bir süre daha kullanılabilecek hale getirir. Soğuk lehim sorununun çözümü de reballingdir.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Şimdi kısa devre yapmış ekran kartı var elimde fırınlama biliyorsunuz ki 200 derecede 10 DK bekletmek şimdi fırınlama in mantığı ne kısa devre yapmış ekran kartını fırınlamalimiyim
1-Bu işlem her zaman işe yaramaz.
2-Yarasa da pek etkili değildir, ne kadar sağlam kalacağı da şansa bağlıdır.
3-Kısa devre sorunu fırınlama ile geçmez.
Tek sorunun kısa devre olduğuna emin misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fırınlama öyle mi oluyormuş? Ben de bir sıcak tabanca gibi bir şey ile sıkıntılı bölgeye bir şeyler yapıyorlar sanıyordum. :D
O çip ısıtma. Mantıkları çok benzer, hatta çip ısıtma daha mantıklı.

Son düzenleme:

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-Bu işlem her zaman işe yaramaz.
2-Yarasa da pek etkili değildir, ne kadar sağlam kalacağı da şansa bağlıdır.
3-Kısa devre sorunu fırınlama ile geçmez. Reball gibi işlemlerde düzelir.
Tek sorunun kısa devre olduğuna emin misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O çip ısıtma. Mantıkları çok benzer, hatta çip ısıtma daha mantıklı.
Kısa devre su degilmi Start tuşuna basıyorum fan bı sny dönüyor ve sonra sistem kapanıyor gpu çıkarınca Onboard açılması (benimki Onboard yok normal başka GPU ile açıyorum )

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Kısa devre su degilmi Start tuşuna basıyorum fan bı sny dönüyor ve sonra sistem kapanıyor gpu çıkarınca Onboard açılması (benimki Onboard yok normal başka GPU ile açıyorum )
Çok teknik bilgim yok ancak başka şeylerin de etkisi olabilir.

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teknik bilgim yok ancak başka şeylerin de etkisi olabilir.
Bak ilk ekran kartımı buldum eş ski anılarım aklıma geldi (HD6230 512MB) bı takiyim video izlesem yeter dedim eski günlerin hatrına taktım bı açıldı Driverlari kurmak istiyordum hatta konu açmıştım bulamamıştım sonra birden tık diye gitti daha açılmadı sistemi tetiklemedi

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Doğrudur. Sistemde kısa devre yapan parça varken starta bastıktan yarım saniye sonra fanlar durur, psu gücü keser. Sorunun ekran kartı kaynaklı olduğuna eminseniz bir ekran kartı tamir merkezine veya garantiye yollayın.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Boşuna denemeye gerek yok, sizin sorununuza bir çözümü olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Ekran kartı firinlama mantıklı değil tabii ki. Ama 300 400 liralol ekran kartlarına bir o kadar daha para hsrcamam derseniz en iyi ve tek çözüm. Ayrıca hd 6860 kullandım 3 defa fırınladım bana mısın demedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,323
Üyeler
165,968
Son üye
emirr435
Top Bottom