Arama sonuçları: *

1. F

Öneri 300 bin tl lik mining bana para getirir mi?

Faize yatır geç. Ayda 10k getirisi olur
  2. F

GPU Kullanımı Neden %4 de Kaldi

Hayır. Almıyorum 1657896057 Denedim olmuyor
  3. F

Şöyle ki sistem de hiç bir değişiklik yapmadan başka bir oyuna girince normal şekilde çalışıyor. Bu oyunla alakalı bır sıkıntı var herhalde
  4. F

Evet laptop. Suan yeni açtım. Aynı şekilde oyuna girdikten 3 5 saniye sonra 1fps düşüyor. Kaldirmiyor desem öncesinde oynadığım bir oyun
  5. F

Satisfactory oynayım dedim oyun açıldığı anda 40 50fps iken bir anda 1 fps düşüp kalıyor. GPU kullanımı neden böyle acaba
  6. F

Video oynatilirken kasıyor

dün sabah Laptobu formatladim. Driverlari kurdum hiç bir sıkıntısı yoktu. Bugün bilgisayarı açtığımda YouTube de bile video izlerken kasıyor. Sizce sebebi ne olabilir ?
  7. F

Çözüldü✓ CPU-Z de görünmeyen ekran kartı

Dediğin gibi ürünün ne olduğuna tam baktim. Nvidia sitesinden sürücüyü indirdim kurdum
  8. F

Hallettim teşekkür ederim
  9. F

En üstte fotoğraf ekledim. Bilgisayarın üstündeki etikette 1616007213 Tam olarak 940 serisinin hangi modeli olduğunu bilmiyorum ki bilsem yuklicem
  10. F

Anlamadığım nokta ürün etiketinde neden gtx 940 yazıyor fjsnshshabb 1616007010 Aaaaaa intel hd graphics 520 çıktı fjsjdhsdhsheh gtx 940 yazmasina ragmen
  11. F

Cpu z görmüyor
  12. F

Ekran kartının tam modelini nerden öğrenebilirim acaba
  13. F

Eski bir bilgisayar var da Üstünde gtx940 ekran kartı yer alıyor. Ancak dxdiag ve cpu z ile baktığımda ekran kartının modeli yer almıyor. Ürün casper nirvana c500. i3 6100u var 1616005777 Ekran görüntüleri
  14. F

Paylaşımlı ekran kartında ram farkı var mı ?

4gb + 1005g1 Laptobun var bunu 8gb cıkarırsam oyunlarda az da olsa performans artar mı ? Normal de artar diye biliyorum ancak bir oyun oynarken bellek kısmı %90 lara cıkıyor %100 kullanılmıyor
  15. F

Adana bilgisayar montaj

Adananın ne tarafındasın ona göre
  16. F

Laptoplar'da ekran kartı yükseltilebilirmi?

Arkadaş haklı bende de lenovo g560 var ekran kartı çipseti anakartta gömülü değiştirmeye kalksam pc dendaha pahalı bir fiyat isterler ki hiç gerek yok
Top Bottom