Neler Yeni

Öneri 300 bin tl lik mining bana para getirir mi?

berkayada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkayuada
Bütçe
300000
merhaba elimde 300 bin tl gibi bir para var bu para ile ekran kartı alıp rig yapıp mininglesem bana her ay sabit kazanç getirir mi şuan piyasa ortalama olarak nasıl veya başka girişim fikirleriniz var mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
merhaba elimde 300 bin TL gibi bir para var bu para ile ekran kartı alıp rig yapıp mininglesem bana her ay sabit kazanç getirir mi şuan piyasa ortalama olarak nasıl veya başka girişim fikirleriniz var mı?
Sadece mining şuan ancak ekran kartlarının yaktığı elektiriği telafi edecek kadar kazandırıyor. Duruma göre ufak kazançlar da olabilir ama 300K yatırmak için fazla riskli şuan.

berkayada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkayuada
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece mining şuan ancak ekran kartlarının yaktığı elektiriği telafi edecek kadar kazandırıyor. Duruma göre ufak kazançlar da olabilir ama 300K yatırmak için fazla riskli şuan.
anladım peki başka bir buna benzer bir girişim fikri varmı pc ile alakalı

NZXT

80+ Bronze
Ben mining dönemi bitti diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Borsaya girebilirsin garanti ve uzun vadeli olacak şekilde ( YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR KENDİ ŞAHSİ FİKRİM)

4-5 ay önce NVIDIA 450 dolar bandındayken satın alım yapmıştım şuanda 750 dolar seviyelerinde iyi bir kar bıraktı

Bu tarz garantiye oynayabilirsin bilinmedik markalardan ziyade

fthckmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
M. fatih çakmak
Instagram
fatihcakmmak
merhaba elimde 300 bin TL gibi bir para var bu para ile ekran kartı alıp rig yapıp mininglesem bana her ay sabit kazanç getirir mi şuan piyasa ortalama olarak nasıl veya başka girişim fikirleriniz var mı?
Örneğin 20 tane RTX 4060 Ti alırsan NXL kazımı yaparsan elektrik çıkılmış hali net günlük 11 dolar kazandırır. Buna göre kendi hesabını yap. Bu gün itibariyle bu kazanç kripto para çıkış ve inişlerde duruma göre değişir risk sizin. Mining 1 yıldır kazandırmıyordu. Fakat son 2 aydır kazandırıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Örneğin 20 tane RTX 4060 Ti alırsan NXL kazımı yaparsan elektrik çıkılmış hali net günlük 11 dolar kazandırır. Buna göre kendi hesabını yap. Bu gün itibariyle bu kazanç kripto para çıkış ve inişlerde duruma göre değişir risk sizin. Mining 1 yıldır kazandırmıyordu. Fakat son 2 aydır kazandırıyor.
Daha eski RTX kartları kullanırsanız daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Bunların hesaplamaları var. https://hashrate.no/GPUcalculator? bu siteden bakabilirsiniz.

Top Bottom