- Bütçe
- 300000
merhaba elimde 300 bin tl gibi bir para var bu para ile ekran kartı alıp rig yapıp mininglesem bana her ay sabit kazanç getirir mi şuan piyasa ortalama olarak nasıl veya başka girişim fikirleriniz var mı?
Sadece mining şuan ancak ekran kartlarının yaktığı elektiriği telafi edecek kadar kazandırıyor. Duruma göre ufak kazançlar da olabilir ama 300K yatırmak için fazla riskli şuan.merhaba elimde 300 bin TL gibi bir para var bu para ile ekran kartı alıp rig yapıp mininglesem bana her ay sabit kazanç getirir mi şuan piyasa ortalama olarak nasıl veya başka girişim fikirleriniz var mı?
anladım peki başka bir buna benzer bir girişim fikri varmı pc ile alakalıSadece mining şuan ancak ekran kartlarının yaktığı elektiriği telafi edecek kadar kazandırıyor. Duruma göre ufak kazançlar da olabilir ama 300K yatırmak için fazla riskli şuan.
Faize yatır geç. Ayda 10k getirisi oluranladım peki başka bir buna benzer bir girişim fikri varmı pc ile alakalı
Örneğin 20 tane RTX 4060 Ti alırsan NXL kazımı yaparsan elektrik çıkılmış hali net günlük 11 dolar kazandırır. Buna göre kendi hesabını yap. Bu gün itibariyle bu kazanç kripto para çıkış ve inişlerde duruma göre değişir risk sizin. Mining 1 yıldır kazandırmıyordu. Fakat son 2 aydır kazandırıyor.merhaba elimde 300 bin TL gibi bir para var bu para ile ekran kartı alıp rig yapıp mininglesem bana her ay sabit kazanç getirir mi şuan piyasa ortalama olarak nasıl veya başka girişim fikirleriniz var mı?
Daha eski RTX kartları kullanırsanız daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Bunların hesaplamaları var. https://hashrate.no/GPUcalculator? bu siteden bakabilirsiniz.Örneğin 20 tane RTX 4060 Ti alırsan NXL kazımı yaparsan elektrik çıkılmış hali net günlük 11 dolar kazandırır. Buna göre kendi hesabını yap. Bu gün itibariyle bu kazanç kripto para çıkış ve inişlerde duruma göre değişir risk sizin. Mining 1 yıldır kazandırmıyordu. Fakat son 2 aydır kazandırıyor.