Neler Yeni

(çözüldü)Kabasakalda hesap sattım fakat benden para istiyolar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
seninle nerden bu şekilde iletişime geçtiler? telefon, canlı destek?
Hesabımın satıldığına dair sms gönderdiler kabasakal adıyla sms deki linke tıklayıp canlı destekle iletişime geçmemi istediler

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
Kabasakal uzerinden sattiysan 24 saat icinde para sana gececektir ilave para falan verme.
Normalde öyle olması gerekiyor fakat işlem 10.000 tl yi geçtiği için böyle bir şey istediler bende anlam veremedim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba kabasakaldan 14.000 tl değerinde pubg hesabımı sattım fakat bana paramı hesabıma yatırmaları için ilan fiyatını yarısını yani 7.000 tl para istediler ve 5 dakika içerisinde totalde 21 bin tl geri göndereceklerini söylediler nedenini sorduğumda 10.000 tl üstü işlemlerde sürecin böyle işlediğini söylediler eğer göndermezsem hesabıma bloke koyacaklarını ve 3 ay sonra paramı alabileceğimi söylediler böyle bir süreç normal mi yoksa dolandırılıyor muyum başına böyle bir olay gelen var mı
Böyle saçma bir yöntem olmaz. Sende görmedikleri para için dava edeceğini söyle.

~helloworld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
burak
Hesabımın satıldığına dair sms gönderdiler kabasakal adıyla sms deki linke tıklayıp canlı destekle iletişime geçmemi istediler
fake sms gelmiş olabilirmi ilk defamı telden mesaj aldın daha önce gelen mesajları duruyormu
mesaj gelen link patlatabilir seni

Yok öyle bir şey sakın 7k felan gönderme

Emre JK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Emre Türk
arkadaşlar dolandırcıymış bende panikle direkt buraya yazdım kusura bakmayın iyiki atmadım parayı

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
chade
puhahahhah olum insanlığın varoluşundan bu yana yapılan saçma sapan bir dolandırıcılık yöntemi bu. hala milleti böyle şeylerle mi kandırmaya çalışıyorlar ya. kardeşim ben senin paranı vericem ama önce sen bana para vereceksin. sen bana para vermezsen ben sana paranı veremem. aynen abisi göndeririz parayı

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berk
linke minke tıklamadan direkt kabasakal canlı destekle konuşsana böyle böyle hesap sattım daha sonra böyle bir mesaj geldi bu siz misiniz? dolandırıcı vakası mı? diye sorsana buradan biz nasıl yardımcı olalım? konu başlığını da değiştir yok yere spekülatif mesaj olarak algılanıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,299
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom