Arama sonuçları: *

1. S

İ5 6600 k için ucuz anakart önerisi lütfen

Cevap https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-biostar-b365mhc-intel-lga1151-ddr4-micro-atx-fiyati,584353747.html bu anakart olurmuydu peki hem daha ucuz ama adamlar öyle dediği için iptal etmiştim
  2. S

hocam teşekkürler yardımın için ben 365 siparişi vermiştim ama uyumlu olmaz dedi bana satıcı h110 önerdi ama bunda sıkıntı yaşarmıyım
  3. S

Arkadaşlar sistemimde bulunan anakart bozuldu işlemcim i5 6600 k syklae ekran kartım da rx 480 bu sisteme uygun ucuz m2 ssd desteği olan bir anakart önerir misiniz?
  4. S

Çözüldü✓ Sıfır RX 6750xt mi almalıyım yoksa 2.el RX 6800 xt mi ?

Hocam benim izlediğim testlerde bazılarında 6750 XT geçiyor bazılarında 3070 ti geçiyordu bana kalsa iki ekran kartına eşit diyebiliriz
  5. S

Asus Dual rx 6700 Xt nin Msi markasında muadili nedir ?

Ne kadar uzar tahmini olarak 1658841648
  6. S

hocam hepinizin cevapları için çok teşekkürler aradıkları zaman satın aldığım ekran kartını temin etmelerini talep edicem tekrardan yorumlarınız için teşekkürler
  7. S

Msi mech ekran kartlarıın kronik olarak coil whine sorunu olduğunu okumuştum o yüzden onu önerirlerse kabul etmem zaten gene de merak ettim asus dual serisinin msi daki karşılığı ne diye
  8. S

O zaman Asus dual serisi temin etmelerini isticem nerden buluyorsalar bulsunlar bulamazlarsa 6750 xt temin etsinler
  9. S

Arkadaşlar adamlar bana bunlardan 1 tanesini seç diye sormadı sadece merak ediyorum hangisi benim ekran kartının muadili diye daha kötüsünü önerirseler kazıklanmayayım diye
  10. S

Vatan bilgisayardan 19 mayıs indirimlerinde asus dual rx 6700 xt modelini 5,294 tl den aldım fiyatlandırma hatası vs dediler paramı geri verdiler thh ye gittim kazandım şimdi eşimi aramışlar elimizde ekran kartının o modeli yok muadilini verelim demişler ellerinde bulunan rx6700 xt serisinde...
  11. S

Yardım Gpu Holder Önerisi !!!!

Seninki harbi modifiye olmuş 😀
  12. S

3d printer ile yaptırma fikri geldi banada zaten bakarım inşallah yapiyordur bir tane Hulk figürü planlıyorun ekran kartı zorla taşıyormuş gibi daha güzel gözükür hem kasa içinde hoş durur 1658743441 Hocam özelden atabilirmisin Facebook linkini bir tok Yusuf Akçadağ çıktı
  13. S

Var hocam 1658742561 250 civarı
  14. S

Onerebilecegin bir şey var mı dostum
  15. S

Hocam imkanın varsa fotoğraf atabilirmisin
  16. S

Hocam neden 2 tane vermem gerekiyor
  17. S

Arkadaşlar sistemi yeni kurdum ama ekran kartı şu an bile aşşağıya eğilme yapıyor görselliği bozmayacak güzel ama çok da pahalı olmayan bir gpu holder arıyorum yardım edebilirmisiniz
  18. S

Çözüldü✓ Thh başvurusunu kazandım ekran kartımı nasıl alırım?

Oc modeli ama geri ödeme nasıl alıcam acaba ?
  19. S

Vatanla konuştum ekran kartını alabilmem için thh kararını alıp mağazaya gitmem gerekiyormuş sadece akşam mağazadan halledicem teşekkürler bilgiler için
  20. S

Arkadaşlar ben 19 Mayıs'ta vatandan 5.294 TL ye Asus dual rx 6700 XT aldım vatan fiyatlandırma hatası dedi ve ekran kartımı yollamadı tüketici hakem heyetine başvurdum ben lehime karar çıktı vatandan 5.294 TL den almam lazım ama şimdi ben bu ekran kartını nasıl alıcam daha önce başına gelen...
Top Bottom