Neler Yeni

Çözüldü✓ Thh başvurusunu kazandım ekran kartımı nasıl alırım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Arkadaşlar ben 19 Mayıs'ta vatandan 5.294 TL ye Asus dual rx 6700 XT aldım vatan fiyatlandırma hatası dedi ve ekran kartımı yollamadı tüketici hakem heyetine başvurdum ben lehime karar çıktı vatandan 5.294 TL den almam lazım ama şimdi ben bu ekran kartını nasıl alıcam daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilirse teşekkür ederim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,889
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Magaza müdürüne gidiceksin galiba
Arkadaşlar ben 19 Mayıs'ta vatandan 5.294 TL ye Asus dual rx 6700 XT aldım vatan fiyatlandırma hatası dedi ve ekran kartımı yollamadı tüketici hakem heyetine başvurdum ben lehime karar çıktı vatandan 5.294 TL den almam lazım ama şimdi ben bu ekran kartını nasıl alıcam daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilirse teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azindan gidip bilgi alabilirsin

WhoCares

80+ Gold
sonuç belgeni alıyorsun en yakın vatan mağazasına gidiyorsun hangi şehirde isen en yakın vatan mağazasına bak telefon edip stok sor sonra sıkıntı cıkmasın sonra mağaza müdürü yada yetkili kişiye gösteriyorsun ya para iadesimi istiosun yada o ürün ellerinde varsa o ürün alirsin yoksa muadilini verelim felen o kısım sana kalmış ben böyle biliyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sen şimdi 5K'ya 6700XT mi almış olacaksın? Vay be :D
Hayırlı olsun, vatan mağazasına THH sonucuyla birlikte git ürünü teslim al.
Yahut mail yada telefon yoluyla Vatan'a ulaşıp kargo ile gönderim talep edebilirsin.

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Bu gibi durumlarda hakkınızı mutlaka arayın millet. Bazı firmalar kurnazlık yapıp çalışanın maaşından kesilir v.s diyor ama öyle bir durum yok. Hem teknoloji hem de giyim mağazasında çalıştım, mağazaların bu gibi durumlar için ekstra bütçeleri mevcut. O yüzden vicdan yapmayın. Hayırlı olsun bu arada dostum.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
thh ne karar verdi ücret iadesi mi tam anlaşılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatanla konuştum ekran kartını alabilmem için thh kararını alıp mağazaya gitmem gerekiyormuş sadece akşam mağazadan halledicem teşekkürler bilgiler için

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
geri ödeme de alırsın 1k da ordan tot 4200 gelir oc modeliyse daha sanslısın :D

Akanzaii06

80+ Bronze
hayırlı olsun valla çok güzel olmuş hakkınızdada. benim anlamadığım 19 mayısta o fiyattan nasıl aldınız? web e fiyatı yanlışmı girmişler

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Mustafa Ödemiş
Hayırlı olsun

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
vatan whatsapp hesabına karar formunu gönder onlarda ilgili birime iletecek hukuk birimi de sana dönüş yapacak. bende bir kasa için dönüş yapmalarını bekliyorum kazandım.

Top Bottom