Arama sonuçları: *

1. A

Amd ekran kartı alınmalı mı ?

Aşağı yukarı 10 yıldır amd ekran karım var. Çökme yaşamadım hiç. Rx470 ve sonrası rx6800
  2. A

Çözüldü✓ AMD driver sorunları devam ediyor mu?

6800 kullanıyorum 2 yıldır herhangi bir sorun yok. Ayarlarını oyun içinden yap. AMD programını çok kurcalama. Ayrıca her yeni sürüm driverı kullanma. Resmi sürümleri kullan. Bir problem yaşamazsın.
  3. A

Asus tuf G301 kasa

Rica ederim.
  4. A

Asus tuf G301 kasa

32 x 14.02 x 5.78
  5. A

Asus tuf G301 kasa

Ben asus tuf rx6800 sığdırdığıma göre sığar diye düşünüyorum. Ama takarken biraz dikkat et ucu ucuna diyebilirim. Ön pervanelere 2-3 cm mesafe var bende. Referans olarak hesaplayabilirsin.
  6. A

Yardım sıcaklık max kaç olmalı acil

Pedleri sağlamsa, macunu kendin de değiştirebilirsin. Fakat fan pervanelerine dikkat et. Söküp takarken kırmamaya çalış.
  7. A

Dyning Light 2 13400F 4070 1080p Kasma Sorunu

Rx6800 12400f ile kasma problemini callisto protocol de ben de yaşadım. Belki dediğin gibi optimizasyon sorunu da olabilir.
  8. A

Dyning Light 2 13400F 4070 1080p Kasma Sorunu

Darboğaz olma durumu olabilir mi acaba?
  9. A

Asus RX 6700XT DRIVER??

Ben kurudm donmalar başladı, dün bir yenisi geldi yine donmalar devam. Eski sürüme geri döndüm. Hem de 1 sene önceki. Bence stabil değil
  10. A

Çözüldü✓ ASUS TUF MU? MSİ GAMİNG Mİ?

TUF un soğutması daha iyi diye biliyorum.
  11. A

HP 255 G7 Cihaza Ekran Kartı Takılır mı?

Normal masaüstü bilgisayar ekran kartlarını, harici olarak takanlar var. Youtube üzerinden bir sürü videosu mevcut. Sanırım bahsettiğiniz bu omalı
  12. A

Ekran kartı Marka fark eder mi ?

Kronik sıkntılı kart var net bilmiyorum açıkçası. Ama 5000 serisinde olduğunu söyleyenler var. Bence sıkıntı yazılımını çok kurcalamaktan kaynaklanıyor. Ram OC yaparken nasıl ayarları düzgün yapmadığında mavi ekran hatası falan veriyor, aynı şekilde ekran kartı ayarlarını yazılım üzerinden...
  13. A

Ekran kartı Marka fark eder mi ?

Valla 4 aydır rx 6800 kullanıyorum. Şeytan kulağına kurşun hiç bir şey olmadı. Bence fazla ıncık cıncık edenelr sıkıntı yaşıyor genelde. Sürücüyü güncel tutma sevdasına oluyor bazı sıkıntılar. Kimi de radeon uygulaması üzerinden ayarları kurcalıyor. Ayarları oyun içinden yapanlar sıkıntı...
  14. A

rtx 3070 ti mı rx 6800 mı

Bende yok. Varsa bile farketmedim. Gerçi olsa da farkedilmeyecek bir şey değil sanırım
  15. A

rtx 3070 ti mı rx 6800 mı

Ben bu sistemi Kasım’da aldım. Ekran kartından da memnunum. Fakat benim aldığım dönem ekran kartı tuf idi. Şimdi rog yapmışlar. Bence daha iyi. Ekran kartı kasaya ucu ucuna sığıyor. Şimdi 2k 27 inç monitör arayışındayım hatta. 1080p de %10 gibi darboğaz durumu olabilir. Mantis den dah mantıklı...
  16. A

Çözüldü✓ Ekran kartının termal padlerini değiştirmeme gerek var mı

Açıkçası 2016 da aldığım rx470 ekran kartının sıcaklıkları aynen böyle oldu. Bilgisayar rainbow six oynarken kapanmaya başladı. Pedleri değiştirmeden sadece termal yeniledim. 55-60 derecelere geri düştü. Pedler öyle kolay kolay bozulacak malzemeden yapılmıyorlar. Ayrıca piyasadaki pedler...
  17. A

Ekran kartı sıcaklık değerim %82-83

Hocam fan kısmını söktüğünde blok halinde ayrılıyorlar chipten. Fanları da soğutma bloğundan sökmene gerek yok. En azından benim rx470 için öyleydi diye hatırlıyorum. Youtube videolarından bakabilirisn. Bir çok kartın videosu mevcut. Pek de korkacak bişey yok. 1673817823 1673817838 Kartın bu...
  18. A

Ekran Kartı Tavsiyesi

Bence işlemcini de 7700'e veya 7700K'ya falan çevirebilirsen iyi olur. En azından bi tık iyi ekran kartı alabilirisin.
  19. A

Ekran kartı sıcaklık değerim %82-83

Biraz bilgisayardan anlıyorsan yapabilirsin. Ama ben anlamam dersen, ekran kartının termalini bilen birine yaptır. Çok yıpranmamışsa pedlerini değiştirmene gerek bile yok. Yazın 75 dereceleri gören eski ekran kartımın termali değişince 60-62 derecelere düşmüştü.
Top Bottom