Just reset
80+ Bronze
Ben verdim değiştirdiler onda da cw çıktıbu cw durumunda garantiye versek bir şey yapar mı
Ben verdim değiştirdiler onda da cw çıktıbu cw durumunda garantiye versek bir şey yapar mı
Bende yok. Varsa bile farketmedim. Gerçi olsa da farkedilmeyecek bir şey değil sanırımBende o zaman da aldım corsair kasa ama ekran kartında cw var sende var mı
Ya ürünün yorumlarında ya da forumda okumuştum,sıvı soğutmayı takmadan gönderiyorlar.Bence onu gaming gen trden alma.Daha ucuza satan yerler var ordan alCORSAIR H100 RGB 240mm
15 li yaşlarda dandik bir pc vardı. En son camdan aşağı atmıştım kasayı o sebepleneden böyle bir yorumda bulundunuz ki
Güzel kardeşim 7900 serisinde bile wattman veriyor. Uğraşılır mı sence bu kartlarla. Piyango gibi bir şey bu. Kendi seçimin iyi forumlar15 li yaşlarda hangi karta sahiptiniz
bahsettiğin ssitemdeki rx 6800 normalde düşük olsa nvidia alayım garanti olsun dedirtir ama asus rog olduğu için bir şey diyemiyorum. ben olsam daha ucuz, performanslı ve hoş duran rx6800'ü tercih ederim.hangisi daha iyi saf performans açısından sadece oyun oynanılcak belki arada klip alırım