Arama sonuçları: *

1. B

Ekran Kartı Darboğaz İşlemi.

Sağolun sizde.
  2. B

Gerek yok hocam ben konuşurum kendisi ile.Sağolun.
  3. B

Tamamdır hocam deneyeceğim.Sağolun.
  4. B

Hocam fiyat olarak 10k anlaştık 1 sene garantili ürün gaming x trio 3 fanlı modeli.Sizce uygunmudur?.
  5. B

Sağolun hocam 2.el bir arkadaştan uygun fiyata almayı düşünüyorum onun için sormuştum.Gidip test edip görücem hayırlısı ile.
  6. B

Teşekkür ederim.
  7. B

Anladım Şimdilik sistem değiştirmeyi düşünmüyorum hocam 11 nesil işlemci değişimi zaten pek mantıklı gelmiyor yani alacaksam 13 nesil bakmam gerekir en az o da fiyat olarak beni aşar 3080 ile peki %10 dediğimiz kayıp kaç fps etkiliyor.
  8. B

Hocam overclock işlemi yapmak için sıvı soğutmam yok henüz hava soğutma kullanıyorum şuanda sıcaklık konusunda yeterli oluyor bana gereklimi peki overclock işlemi fazladan masraf yapmak istemiyorum eski soğutucum ile idare etmek istiyorum.1080P kullanmayacağım 2k monitör alacağım.
  9. B

Hocam Pc bottle neck sitesinden darboğaz gözüküyor da emin olmak istedim peki güç kaynağım yeterli olurmu şuanda 750watt mevcut.
  10. B

RTX 3080 Ekran kartı almayı düşünüyorum 2k çözünürlüğünde kullanacağım acaba darboğaz yaşarmıyım.İşlemcim 10700k modeli.
Top Bottom