Arama sonuçları: *

1. B

RX6600 az kullanım sorunu

hayret forza 4 te %99 kullanıma çıktı ama kart nerdeyse 90 dereceye ulaştı
  2. B

Warzone 2.0 ı denedim onda da aynı şekil bi 50 bi 80 ama ilk defa 90 ı bu oyunda gördü
  3. B

Yeni anakartlar direk destekli geliyor bios update yapmadım
  4. B

Ben BIOS'u güncellemeyi unutmuş olabilirim:)
  5. B

malesef yine 90 bile göremiyor.
  6. B

Şuan bilgisayarımda ekran kartıma yük bindirebilecek GTAV Forza 4 ve R6 var. 1673561365 aaa Elden Ring'te vardı onda deneyeyim
  7. B

denerim hocam
  8. B

Merhabalar yeni bir sistem dizdim içerisinde R5 5500 ve RX6600 var. Testleri yaparken dikkatimi çekti, ekran kartı kullanımı %80 üzerine çıkmıyor hatta GTAV'te test ettiğimde %50'lere kadar düştüğünü gördüm ama sebebini anlayamadım.
  9. B

Ekran kartı bakımı için nereye götürebilirim

kendim macununu değiştirip temizlemiştim olay sadece ısınması değil performansında problem var black screen yemeye başladım
  10. B

Ekran kartı bakımı için nereye götürebilirim

Merhabalar bir süredir ekran kartımda bir problem var. Son 1 aydır aşırı performans düşüşleri, boştayken ısınma, WattMan hatası alıp duruyorum. Evde bakım yapılabilecek gibi değil. Önerdiğiniz bir yer var mı?
  11. B

Çalışması Gereken Saat Hızında Çalışmıyor

Şuan bu seçenekte böyle deneyeceğim bir de. 1613997998 Maalesef durum değişmedi.
  12. B

Çalışması Gereken Saat Hızında Çalışmıyor

Merhabalar şuan kullandığım ekran kartı standart çalışması gereken Clock Speed'de çalışmıyor. Daha evvelinde stok bulamadığım için ekran kartı bulamamıştım bende idarelik olarak R9 280 ekran kartını kullanmaktayım. Ancak son zamanlarda, eskiden aldığım performansı almamaya başladım, normalde...
Top Bottom