Arama sonuçları: *

1. emr1945

6500xt ekran kartı Gtx 1650 den iyi mi?

Arkadaşlar Hakaret içeren, saldırgan, kişisel hakaret içeren şeyler yazmayalım. Bilmeyen bilmeyebilir. Bilende küçük görmesin lütfen. Birbirimizle laf kavgası yapmak her açıdan mantıksız Lütfen :shy:
  2. emr1945

6500xt ekran kartı Gtx 1650 den iyi mi?

(((Arkadaşlar lütfen şahsi konularımızı forumda yazmayalım. Celeron olsun xeon olsun ryzen olsun i3 olsun i5 olsun. Lütfen herkesin kendi görüşü kendinedir. Burası kavga laf dalaşı yeri değildir. Lütfen konu neyse ondan devam edelim.))) Amd ekran kartlarında kronik sorunlar çözüldü mü bilmiyorum...
  3. emr1945

Ekran kartım kullanmıyor düşük fps

oyun ayarlarını ekran kartına yüklenecek şekilde ayarla
  4. emr1945

rtx ve amd ekran kartı

ne mining miş arkadaş hocam 6 ay oldu kart yok hatta apu sistemlerin yakında nesli tükecenek
  5. emr1945

rtx ve amd ekran kartı

6960xt-6970xt-6980xt-6990xt-6999xt gider :ROFLMAO:
  6. emr1945

rtx ve amd ekran kartı

hocam nesli tükendi ya yeni kart modeli çıkarıyorlar kart stoğu yok rezalet ya bakın isterseniz canlı atayım
  7. emr1945

rtx ve amd ekran kartı

2060 ya rx 5600xt yada 5700
  8. emr1945

Ekran Kartı Güncellenirken siyah ekran sorunu

hocam bazen sorun oluyor zaten yapmışsınız ama bazen oluyor yeni kart değil zaten olmassa diğer güncellemede eski driver yükleyin ara programları önermiyorlar ama sorununuzu çözdüyse ne ala kardeşim heryerde aynı cevabı yazma olur mu komik değilsin
  9. emr1945

Yardım Ekran Kartının arızalı olup olmadığını nasıl anlarım?

garantisi bitse bile parasını verin garanti sağlayan şirkete yaptırın
  10. emr1945

tm hocam vram hatası yada ekran kartı bios arızası reballing sorunu olamaz boşuna çipi ısıttırmayın vram arızasıdır ekran böyle olur furmark çipe yüklenir oyunlar çipe yüklenir sorun vramdedir hocam (boşuna çipi ısıttırmayın iyi tamirci olmadığında sorun olur sonra elinizde kalır kart)
  11. emr1945

tm hocam aynı şeyden bahsediyoruz peki furmark testine soktunuz mu orda fps kaybı yada açılmama var mı 1622588886 hocam driverdan olacağını zannetmiyorum driver hatası olsa hata reportlar anlarsınız zaten bunu yazana kadar 10 defa ddu ile kaldırıp yeniden yüklemeniz gerek
  12. emr1945

vram arızası hocam mining türü bir şey yaptınız mı
  13. emr1945

Piyasadaki En Performanslı 3080?

1 2 MSI GeForce RTX 3080 Suprim X ben olsam msi alırdım daha güzel duruyor çünkü (bence)
  14. emr1945

3060 ti düşük performans

darboğaz var bende 2700x var aynı fpsi alıyoruz 5600x al derim
  15. emr1945

Yardım RTX 2060 Super sıcaklığı normal mi?

hocam bence sıcaklık dereceleri çok iyi dahada yok illa 35 de çalışacak dersen şöyle yapıcaksın msi afterburnerdan profil atıyacaksın olmazsa warcry kasayı alıcaksın 360mmlik sıvı soğutucuyu takıcan o zaman soğutur ama gereksiz zaten önemli olan stabil çalışması
  16. emr1945

kasa soğutması diyorum işlemci değil hocam . hatta kasanızın fotosunu atın bakayım
  17. emr1945

MSI GTX 1660 Armor 6G OC Ön Yüzünde Işık Varmı? (FOTOĞRAFA BAKIN)

yok ışığı ama güzel fosforumsu bir yapısı var
  18. emr1945

iyice psikopatlaşmayalım arkadaşlar normal değerler bunlar sakin olalım (daha fazla detay istersen kasa soğutman kötü derim)
  19. emr1945

Yardım ALMANYADAN EKRAN KARTI

https://www.mfa.gov.tr/gumruk-formaliteleri.tr.mfa aldığım site devletin zaten kutu kutusuz fark edeceğini düşünmüyorum ama kutusuz global garantide sorun çıkabilir
  20. emr1945

Yardım ALMANYADAN EKRAN KARTI

gitmiş dönmüş biri olarak her kötü şeyi yaşamış 6 tane telefon getiren kişi olarak söylüyorum. kişi başı 1 parça vergisiz sokabilirler ama 2 parçada olsa sorun yok bagaj kabine versin uçağa binecekse yok uçak değil tır dersen ondada sorun yok gümrükte taramadan geçmezse 50 tane bile sokabilirsin...
Top Bottom