Neler Yeni

6500xt ekran kartı Gtx 1650 den iyi mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Burada Abdullah hoca 64 bit olmasının çok düşük olup iyi olmadığını savunuyor.
Benim hiçbir zaman böyle bir söylemim olmadı performansı bit belirlemez siz yanlış anlamışsınız sanırım.

RX 6500 XT her anlamda GTX 1650'de daha üstün bir ekran kartı tartışmaya kapalı. Link olarak attığın incelememde de gayet sonuçlar açık

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Zorro
Normalde senin gibi birisiyle bırak konuşmayı aynı ortamda bile bulunmam bunu bil.

Sorunu cevaplıyorum ancak anlamıyorsun.

Yanlış bilgilendirme yapmak bir şeyi iddia etmek anlamına gelmiyor.

EA üzerinden üniversiteye hazırlanıyorum.

Yazı yazmayı öğrenemeyen birisi Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca bilemez değil mi?

Celeron işlemci kullanmam ne alaka? Benim ihtiyacımı karşılıyor. Beni aşağılamak ne haddine? Ben seni senin beyninle aşağılıyor muyum?
Size istediğiniz her dilde karşılık verebilir ve size her dilde imla kurallarını öğretecek kadar üstünlük taslayabilirim. Siz önce tanımadığınız bir insan ile ''Sen'' değil ''Siz'' olarak konuşmanız gerektiğini öğrenin lütfen. Sizin gibi zararlı ve sağlıksız psikolojiye sahip insanlar yüzünden bu ülkenin şu andaki durumu. Sizi esefle kınıyorum. İlkokul diplomanızı aldığınızda haber verin, hediye getireyim iyi niyet göstergesi olarak.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Burada Abdullah hoca 64 bit olmasının çok düşük olup iyi olmadığını savunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bazı oyunlarda 1650 ekran kartı 6500xt nin 30 fps kadar önünde
Hayatımda yanlış bilgi gördüm de bu kadar yanlışını görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Zorro
Benim hiçbir zaman böyle bir söylemim olmadı performansı bit belirlemez siz yanlış anlamışsınız sanırım.
Hocam zaten bu konu tamamen bilgi edinmek ve öğrenmek için açılmıştı ve ben de sordum hangisi daha iyi diye ve öğrenmeye çalışıyorum ancak Furkan beyefendinin bu saldırgan tutumunu devam ettirerek forum sağlığını bozmasını ve konuyu çarpıtmak için elinden geleni yapmış olmasını anlamadım. @Abdullah Hacıgül

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Zorro
Hayatımda yanlış bilgi gördüm de bu kadar yanlışını görmedim
Video zamanı dakika 7:39 . Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda Abdullah hocanın aldığı değerler 6500xt 101 fps. 1650 ise 135 fps. Burada 135ten 101 sayısını çıkarınca fark 34 olmuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece susuyorum ve @Abdullah Hacıgül'den cevap bekiyorum @Litrelik Zorro.
:)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam zaten bu konu tamamen bilgi edinmek ve öğrenmek için açılmıştı ve ben de sordum hangisi daha iyi diye ve öğrenmeye çalışıyorum ancak Furkan beyefendinin bu saldırgan tutumunu devam ettirerek forum sağlığını bozmasını ve konuyu çarpıtmak için elinden geleni yapmış olmasını anlamadım. @Abdullah Hacıgül
5 dize boyunca Furkan'ın kullandığı işlemciyi bilgeliğine eş tutan ve sözde çok bilmişlik tasladığını iddia ederek ona saldıran sen değilmişsin gibi davranman üzücü. Bu forumda senin gibilere yer yok, ya tutumunu düzelt ya da burayı terk et.

NotGonna

80+ Bronze
Size istediğiniz her dilde karşılık verebilir ve size her dilde imla kurallarını öğretecek kadar üstünlük taslayabilirim. Siz önce tanımadığınız bir insan ile ''Sen'' değil ''Siz'' olarak konuşmanız gerektiğini öğrenin lütfen. Sizin gibi zararlı ve sağlıksız psikolojiye sahip insanlar yüzünden bu ülkenin şu andaki durumu. Sizi esefle kınıyorum. İlkokul diplomanızı aldığınızda haber verin, hediye getireyim iyi niyet göstergesi olarak.
adamın hiçbir suçu yok 3 konudr millete rx 6500xt iyi diyosun bilgi amaçlı degil şimdi de millet laf attı diye forum açtın millet sana bir şey söyleyince video atıp burda kanıtı diyorsun abdullah abi olaya el atınca öğrenmek istiyorum diyosun ne kadar değişik bir insansın kanka sen celeron işlemciye laf atmak ne alaka adamın sistemine niye laf atıyosun 13-14 yaşında çocuksun

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
(((Arkadaşlar lütfen şahsi konularımızı forumda yazmayalım. Celeron olsun xeon olsun ryzen olsun i3 olsun i5 olsun. Lütfen herkesin kendi görüşü kendinedir. Burası kavga laf dalaşı yeri değildir. Lütfen konu neyse ondan devam edelim.))) Amd ekran kartlarında kronik sorunlar çözüldü mü bilmiyorum ama hala wattman siyah ekran hatası gibi sorunlar vardı. Ben olsam 1650 de almazdım 6500xt de ikinci el 1660 arardım daha mantıklı her yönden

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Zorro
5 dize boyunca Furkan'ın kullandığı işlemciyi ve sözde çok bilmişlik tasladığını iddia ederek ona saldıran sen değilmişsin gibi davranman üzücü. Bu forumda senin gibilere yer yok, ya tutumunu düzelt ya da burayı terk et.
Bir saldırgan üye daha Donanım Arşivi videolarını izlemeden diğer üyelere saldırıyor. Yazık. Sizi videoyu açıp dakika 7:39 a gitmenizi davet ediyorum. Oradaki tabloda gerekli her şey yazılı. Sevgilerimle

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Video zamanı dakika 7:39 . Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda Abdullah hocanın aldığı değerler 6500xt 101 fps. 1650 ise 135 fps. Burada 135ten 101 sayısını çıkarınca fark 34 olmuyor mu?
Altında PCI express 3.0 yazısını görmüyor musunuz? Bilgiyi neden çarpıtıyorsunuz!

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Zorro
adamın hiçbir suçu yok 3 konudr millete rx 6500xt iyi diyosun bilgi amaçlı degil şimdi de millet laf attı diye forum açtın millet sana bir şey söyleyince video atıp burda kanıtı diyorsun abdullah abi olaya el atınca öğrenmek istiyorum diyosun ne kadar değişik bir insansın kanka sen celeron işlemciye laf atmak ne alaka adamın sistemine niye laf atıyosun 13-14 yaşında çocuksun
Evet kesinlikle :) Çok haklısınız

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Altında PCI express 3.0 yazısını görmüyor musunuz? Bilgiyi neden çarpıtıyorsunuz!
Arkadaş oldukça cahil. Boşver dostum seviyeni alçaltma. Bilmez o PCI-E 3.0'ın ne işe yaradığını.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom