Arama sonuçları: *

1. ente8518

Nvidia denetim masası senkronizasyon ayarlarından en iyisi hangisi

nvidia denetim masası ayarlarında en düşük gecikme yüksek fps ve az yırtılma için hangisini seçmeliyim yarıdm lütfen
  2. ente8518

Nvidia denetim masası düşey senkronizasyon açık mı olmalı kapalı mı

Nvidia denetim masası düşey senkronizasyon açık mı olmalı kapalı mı
  3. ente8518

Gigabyte 1660S Fanları Çok Sesli Çalışıyor

macun değişimi sonrası yanlış takmış falah olabilir miyim bir şey değiyor,sürtüyor olabilir mi?
  4. ente8518

yükte iken değil fanlar kendini durdurup başlattığı zaman yani fanlar ilk dönmeye başlarken problem oluyor baya
  5. ente8518

gigabyte 1660s ekran kartımın fanlarından çok değişik sesler geliyor gece yatarken dizi açıp yatıyorum rahatsiz ediyor karttan vızıltı gibi uğultu gibi hırıltı gibi baya ses geliyor uğulduyor çok sesli çalışıyor bunu söküp falan bi şekil düzeltebilir miyiz
  6. ente8518

ekran kartı sürücüsü ile ilgili önemli soru

bilenler lütfen cevaplasın ben genelde windows ayarlarından arka plan uygulamalarının hepsini kapalı yapıyorum orada nvidia control panel var o da kapalı onun kapalı olması performansı etkiler mi nedir
  7. ente8518

Ekran Kartı Fanlarının Titremesi Sorunu Nasıl Çözülür?

gigabyte 1660 s kartım var tam 1 yıllık fanlar hızlı dönmeye başlayınca titriyor titretiyor her yeri bunu çözemez miyiz
  8. ente8518

Sapphire Special Fanları her ekran kartına takılır mı

internette gezinirken böyle bir şey karşıma cıktı s.e serisi cok sevdiğim bi kart serisi bunlari alsam benim gigabyte 1660s e takabilir miyim ya da msi asus gibi nvidia kartlara takılır mı bunlar yoksa sadece sapphire icin mi
  9. ente8518

RX 570 4 GB Ekran Kartım 8 GB Olarak Gözüküyor

ne güzel 8 gb diye sat kar et(!)
  10. ente8518

Ekran kartı macununu değiştirdim

açık kanka pc 1621439518 o çiplere dokunmak zarar verebilir diye biliyourm
  11. ente8518

Ekran kartı macununu değiştirdim

macunu sıktım yayarken çok ufak kenara çiplerin oraya tırnak ucu kadar damladı acaba bozulur mu şu an açık pc sorun yok ama olur mu sonradan? 1621439198 yeşil bölgeye
  12. ente8518

ekran kartını çıkarıp takınca nvidia denetim masası ayarları değişir mi

ekran kartını çıkarıp takınca nvidia denetim masası ayarları ekran kartının kendi hafızasından kayboluyor mudur silip yeniden yüklemek gerekir mi yoksa duruyor mudur
  13. ente8518

Vram tamiri kaç tldir?

vram tamiri kaç tldir
  14. ente8518

psu patlamasında anakart ekran kartını korur mu

çıkmadı 1617649329 arkadaki tuşu kapattım tekrar açtım güç gitmedi bir daha bilgisayara yeni psu alıp denedim anakartı da götürmüş ama ekran kartını %kaç götürdü bilmiyorum koku falan yok iyice kokladım
  15. ente8518

ekran kartı yeni tip kartlar gibi iki tane 8lik girişli değil bir tane 8lik girişlikti
  16. ente8518

patlama esnasında anakart direkt olarak çöp oldu kendi kendini kapattı diyim bu sebeple ekran katını korumus olabilr mi
  17. ente8518

ekran kartım yanmış mıdır

1660s gigabyte 1617453138 bilgisayarcı yanmadı dedi ama ben yine de korkuyorum %40 gitme ihtimali oluyormuş patlamalarda 1617453692 işin en kötü tarafıysa ekran kartına zarar geldiyse piyasada alacak yeni ekran kartının olmaması
  18. ente8518

bakalım anakart gelince deneyeceğim umarım sağlamdır
  19. ente8518

yapılabilen bir şey midir bu yoksa anakart gibi çöp mü olur pahali bir kart çünkü:/
  20. ente8518

arkadaslar 1 ay önce psum patlamıştı anakartı da yakmıştı yeni psu ve anakart aldım ama onlar gelene kadar icim rahat etmedi ekran kartini tanidik bilgisayarciya götürdüm adamda ekran kartını denedi güç geliyor dedi adamın bilgisayarı eski oldugu için sadece güç geliyor mu diye bakabildi güç...
Top Bottom