Neler Yeni

ekran kartım yanmış mıdır

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
arkadaslar 1 ay önce psum patlamıştı anakartı da yakmıştı yeni psu ve anakart aldım ama onlar gelene kadar icim rahat etmedi ekran kartini tanidik bilgisayarciya götürdüm adamda ekran kartını denedi güç geliyor dedi adamın bilgisayarı eski oldugu için sadece güç geliyor mu diye bakabildi güç geliyorsa çalışıyor mudur

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Çalışmaya çalışır da VRAM'lerden biri hasar aldıysa görüntü bozuk gelir ve muhtemelen oyun ve uygulamaları çalıştırmaz.
Deneyip görmek lazım.
Ne desek havada kalır şu an.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
arkadaslar 1 ay önce psum patlamıştı anakartı da yakmıştı yeni psu ve anakart aldım ama onlar gelene kadar icim rahat etmedi ekran kartini tanidik bilgisayarciya götürdüm adamda ekran kartını denedi güç geliyor dedi adamın bilgisayarı eski oldugu için sadece güç geliyor mu diye bakabildi güç geliyorsa çalışıyor mudur
O nasıl bilgisayarcıymış öyle ya :) Bir Ekran kartını bile açmaya yetecek donanımı yok..
Büyük ihtimal bir problem olmamıştır. Ama tabi sisteme takıp denemeden bilemeyiz.

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapılabilen bir şey midir bu yoksa anakart gibi çöp mü olur pahali bir kart çünkü:/

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Güç geliyor olabilir, fakat GPU chip VRAM gibi bileşenler de zarar görebiliyor.,

Şöyle düşünüyorum PSU'nun arızasından dolayı kartın güç beslemeleri zarar görebilir.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
yapılabilen bir şey midir bu yoksa anakart gibi çöp mü olur pahali bir kart çünkü:/
Eğer görüntü vermezse ve garantisi varsa teknik servise gönderirsin. Onlar kesin olarak yapılıp yapılamayacağını bilirler.

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
bakalım anakart gelince deneyeceğim umarım sağlamdır

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
ekran kartın ne

ente8518

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
eren
ekran kartın ne
1660s gigabyte
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarcı yanmadı dedi ama ben yine de korkuyorum %40 gitme ihtimali oluyormuş patlamalarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

işin en kötü tarafıysa ekran kartına zarar geldiyse piyasada alacak yeni ekran kartının olmaması

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,126
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom