Arama sonuçları: *

1. F

Rtx 3060ti gercek fiyatı?

sende evrilip insan olacaksın evladım o günlerde gelecek sakin dur 🍌🍌
  2. F

seni hayvanat bahçesine koyup para kazanacam miningden daha kârlı olacak 🐒 🐒
  3. F

yavrum çık dışarıya az hava al ağaçtan ağaca atla bunalmışsın sen belli şekerin çıkmış muz ye kendine gelirsin :ROFLMAO:🐒🐒🐒🐒
  4. F

çok mu sinirlendin paşam ormana çık deyince ahahaha sana orası uygun bende bilemedim ne diyeceğimi insan memleketinde rahat edermiş utanma memlektinden
  5. F

2.el rx 580 8gb msi

kartın gerçek fotoğrafını koymayan satıcılardan uzak durun derim
  6. F

sizin çift haneli sanırım kendi türlerinizden bulmaya çalışıyorsunuz ama üzgünüm ormana çıkıp farklı yaşam formlarıyla şansınızı deneye bilirsiniz kendi seviyenize uygun birisi bulmak için
  7. F

"Zaten ETH düşmeden stoklar gelmez" Bu cümlenin anlamı fabrikalar üretim yapmıyor demektir stoklar gelince 10 dakikada bitmesi bu cümleyle yazılmaz lütfen yazmayı öğrenin vitamin hapları stoktayken kaçırmayın derim
  8. F

kendi yazdığınızdan haberiniz yok herhalde eth düşmeden stok gelmez demek fabrikalar üretim yapmaz demek eth düşmeden stok gelir gelmez bitmesi ayrı üretilmemesi ayrı vitamin şurubu almanızı tavsiye ediyorum
  9. F

nvdia ve amd nin eth düşmeden ekran kartı üretmeyeceğini söyleyen sabah akşam tüpte makarna yiye yiye ekmek kafalı olmuş birisiyle tartışıyorum
  10. F

bence de şu an bütün nvdia amd fabrikaları arkalarına yaslanmış tatil yapıyorlardır bence hacı bi eth düşsünde öyle çalışırız diye çok zekisiniz kafanız fazla basıyor anlaşılan
  11. F

istediği kadar stok gelsin fabrikalar 10 katına çıksın eth düşmedikçe ekran kartıda düşmez boşa ümitlenmeyin stok gelirse sadece artık kartı bulma ihtimaliniz olur fiyatları düşmez
  12. F

Rtx 30 Serisi En Uygunu

kesinlikle düz 3060 bekleyin bu fiyatlara değmez hiç biri 9k ya 3060 ti nedir arkadaşım
  13. F

Asus 1650 Super Phoneix Alınır mı?

alınır
  14. F

Palit 1660 super veya 1660 ti alınır mı? hangisi daha iyi

S ile Ti arasında fark yok denecek kadar 2-3 fps anca oynuyor , fiyat farkı varsa s alın ama üste bir arkadaşın dediği gibi 2.200 tl ye satılan karta ben olsam o paraları vermezdim ne olursa olsun versem kazıklanmış dolandırılmış hissederdim aşırı acil değilse bence almayın
  15. F

Ekran kartını zorlamadan mining yapmak

0.05 olmadan göndermesini düzeltiler sanırım
  16. F

RX 5600XT stokları ne zaman düzelir?

covid olmasa hatta eskisinin 3 katı fazla çalışsalar fabrikalar emin ol yine gelir gelmez biter ekran kartı = bedava para şu an
  17. F

RX 5600XT stokları ne zaman düzelir?

stokların olmama sebebi etherium yani stok ile ilgisi yok onu sağlayan asıl şey ile ilgisi var demek daha doğru olur
  18. F

Msi afterburner uygulaması

voltaj vermezseniz çıkmaz
  19. F

rx 5500 xt vs gtx 1650 süper ?

5500xt 4gb ise direk 1650s 8gb ise kullanıcıya kalmış ben yine 1650s alırdım
  20. F

Tek RX 5600 XT ile Ethereum Madenciliği ?

ekran kartlarının uçmasının ve bulunmamasının sebebi o evet inanılmaz gerçekten şu an ekran kartı = bedava para
Top Bottom