çok mu sinirlendin paşam ormana çık deyince ahahaha sana orası uygun bende bilemedim ne diyeceğimi insan memleketinde rahat edermiş utanma memlektinden
sizin çift haneli sanırım kendi türlerinizden bulmaya çalışıyorsunuz ama üzgünüm ormana çıkıp farklı yaşam formlarıyla şansınızı deneye bilirsiniz kendi seviyenize uygun birisi bulmak için
"Zaten ETH düşmeden stoklar gelmez"
Bu cümlenin anlamı fabrikalar üretim yapmıyor demektir stoklar gelince 10 dakikada bitmesi bu cümleyle yazılmaz lütfen yazmayı öğrenin
vitamin hapları stoktayken kaçırmayın derim
kendi yazdığınızdan haberiniz yok herhalde eth düşmeden stok gelmez demek fabrikalar üretim yapmaz demek eth düşmeden stok gelir gelmez bitmesi ayrı üretilmemesi ayrı vitamin şurubu almanızı tavsiye ediyorum
bence de şu an bütün nvdia amd fabrikaları arkalarına yaslanmış tatil yapıyorlardır bence hacı bi eth düşsünde öyle çalışırız diye çok zekisiniz kafanız fazla basıyor anlaşılan
istediği kadar stok gelsin fabrikalar 10 katına çıksın eth düşmedikçe ekran kartıda düşmez boşa ümitlenmeyin stok gelirse sadece artık kartı bulma ihtimaliniz olur fiyatları düşmez
S ile Ti arasında fark yok denecek kadar 2-3 fps anca oynuyor , fiyat farkı varsa s alın ama üste bir arkadaşın dediği gibi 2.200 tl ye satılan karta ben olsam o paraları vermezdim ne olursa olsun versem kazıklanmış dolandırılmış hissederdim aşırı acil değilse bence almayın