Fiyatlar stoklara göre de hareket etmiyor çok aslında. Miningciler ve ethereum...Sizce Rx 5600xt’nin stokları yenilenirse fiyatları ne olur?
fiyatlar çoğunlukla stoklara göre hareket ediyorFiyatlar stoklara göre de hareket etmiyor çok aslında. Miningciler ve ethereum...
Geldiği ilk 1-2 gün kartlar bitecek. Mining ve ethereum piyasayı döndürüyorfiyatlar çoğunlukla stoklara göre hareket ediyor
sence ekran kartı üreticileri o kadar az kart çıkarır mı stoklar dolduğunda?Geldiği ilk 1-2 gün kartlar bitecek. Mining ve ethereum piyasayı döndürüyor
fiyatları en çok etkileyen etken, ekran kartı üretilemiyor olmasıGeldiği ilk 1-2 gün kartlar bitecek. Mining ve ethereum piyasayı döndürüyor
Azlığından değil, miningcilerin çokluğundan bitiyor zaten. Geçenlerde incehesapta cuma olayları var örneğin 6800 olan 15.000 liradan saniyeler içinde eridi 50 veya 100 stok vardı.sence ekran kartı üreticileri o kadar az kart çıkarır mı stoklar dolduğunda?
50-100 stok çok az aslında sadece fiyat fazla olduğundan çokmuş gibi geliyorAzlığından değil, miningcilerin çokluğundan bitiyor zaten. Geçenlerde incehesapta cuma olayları var örneğin 6800 olan 15.000 liradan saniyeler içinde eridi 50 veya 100 stok vardı.
Çokluktan değil diyorum. Miningciler 1-2 tane almıyor kartları. Ethereum fiyatları çok etkiliyor üstelik stoktan çok etkiliyor50-100 stok çok az aslında sadece fiyat fazla olduğundan çokmuş gibi geliyor
aynı şeyi farklı stillerle söylüyoruz farkındaysan mining olmasa stoklarda artacakÇokluktan değil diyorum. Miningciler 1-2 tane almıyor kartları. Ethereum fiyatları çok etkiliyor üstelik stoktan çok etkiliyor
Çıktığında yine bitecek işte olay o ethereum da çok etkiliyor fiyatları düşmesi gerekaynı şeyi farklı stillerle söylüyoruz farkındaysan mining olmasa stoklarda artacak
stokların olmama sebebi etherium yani stok ile ilgisi yok onu sağlayan asıl şey ile ilgisi var demek daha doğru olurfiyatlar çoğunlukla stoklara göre hareket ediyor
Dostum sadece mining yüzünden değil bu stok sorunu, fabrikalarda covid yüzünden üretimler çok yavaşladı ve perakendeciler fazladan ekran kartı satın alıp stoklayıp daha yüksek fiyatlara satıyorlar.Tek etken mining değilstokların olmama sebebi etherium yani stok ile ilgisi yok onu sağlayan asıl şey ile ilgisi var demek daha doğru olur