Neler Yeni

RX 5600XT stokları ne zaman düzelir?

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Faruk
Dostum sadece mining yüzünden değil bu stok sorunu, fabrikalarda covid yüzünden üretimler çok yavaşladı ve perakendeciler fazladan ekran kartı satın alıp stoklayıp daha yüksek fiyatlara satıyorlar.Tek etken mining değil
covid olmasa hatta eskisinin 3 katı fazla çalışsalar fabrikalar emin ol yine gelir gelmez biter ekran kartı = bedava para şu an

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
covid olmasa hatta eskisinin 3 katı fazla çalışsalar fabrikalar emin ol yine gelir gelmez biter ekran kartı = bedava para şu an
Fabrikalar arz- talep dengesini karşılayamadığı için üretimde çok sıkıntı çekiliyor, sadece mining'in stokları erittiğini düşünmek yanlış bi düşünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı anda çok fazla donanıma GDDR6 bellek üretilmesi gerektiği için, fabrikalardaki üretim kapasiteleri bu durumu kaldıramadı. Korona virüsün de etkisi ile üretim yavaşladığı için GDDR6 bellek pazarı sıkıntıya girdi. Bu sebeple, ekran kartlarında da stok sıkıntıları görülmeye başlandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,474
Üyeler
166,215
Son üye
batovic
Top Bottom