Arama sonuçları: *

1. G

Sorunlu Ram fps düşür mü?

ben de yenisiyle değiştirdiler gidip memtest86 ile test yaptım sıkıntı yoktu öncekinde direkt sıkıntı hayvan gibiydi bence seninkini değiştirirler
  2. G

Sorunlu Ram fps düşür mü?

aynı şey başıma geldi 2133mhz de kullanıyordum farketmeden 3600mhz çekince ram sapıtmaya ekran donmaya pc kitlenmeye başladı ramleri haftanı sonunu saymadan 20 günde getiriyorlar bir anda arıyorlar 1712337377 bide araya bayram giricek senin ki baya uzayacak haberin olsun muhtemelen
  3. G

ram mhz arttırmak istiyorum nasıl yapabilirim

ctrl alt delete yapıp görev yöneticisini aç ram kısmına gel orda hız yazar o an aldığın mhz değerini gösterir
  4. G

Ramler 3000 mhz yaptığımda bilgisayar kapanıyor oyunlar çöküyor

Memtest86 testi yap ramlerde problem olabilir aynı sorunu yaşadım mhz yukarı çekince pc donup çöküyordu technopatın videosunu izliyeyip yap
  5. G

Yardım Satın aldığım RAM'lere test nasıl yapabilirim?

memtest yap yapabilirsen en ince ayrıntısına kadar rami tarıyor
  6. G

Yeni ramleri taktım ekran gelmiyor

Bios pilini taktım çıkardım yine aynı ışıkta yanıyor 1693753952 Keşke ilk başta yapsaydım ya
  7. G

hocam bios pili bu tarafta yok napıcam yuvarlak şey yok kasanın sol kısmını açtım orayla da alakası yok normalde üstünde mi oluyor
  8. G

Bios pilini çıkarıp mı
  9. G

Ramleri ilk taktığımda attığım fotoğrafta görüntü gelmişti tam takamadım sanıp çıkarıp yerlerini değiştirdim ama o ekran geri gelmedi aynı tarafa çevirdim yine ekran gelmedi napıcam 1693751337 Dram ışığı yanıyor öncekinde açılmıştı o siyah ekran şimdi gelmiyor
  10. G

Yardım eder misiniz pls

Cahilliğime verin
  11. G

Yardım eder misiniz pls

ram çıkarma slotu 2 tane mi sağ tarafı çektim 2 sinide ama yukarıya hafif çekmeye çalıştım gelmedi de sol tarafıda mı çekmem lazım bazı anakartlarda tek ya da çift oluyormuş
  12. G

ramleri 3600mhz çektim ama oyuna girdiğim zaman crash veriyor

Ramler ggymiş bunca zaman yeni farkettim ben ütopya desteğine yazıcam
  13. G

1691941874 Ram 3600mhz normal olarak 1691941907 Normalde de donuyordu kendisi ben xmp açtım sadece bişey yapmadım ki 1691941961 Şimdi daha kötü oldu demek önceden bozukmuş ramler 3600mhz geçince yeni farkettim
  14. G

memtest86 yaptım ramler o kadar bozuk çıktı ki test bitmedi oha
  15. G

2133mhz kullanıyordum bunca zaman ramleri arada donuyordu 3600mhz e çektim oyunlar 1 dk sonra crash veriyor ne yapmam lazım ?
Top Bottom