Neler Yeni

Sorunlu Ram fps düşür mü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
Yeni aldigim kassda fps drop düşük fps sorunlari yüzünden itopya servise gönderdim ve en son aradigimda sorunun ramlerde olduğunu ramlerin servise gittigini soylediler mantıksız gelenler ramlerde sorun olunca fps düşüklüğü fps drop mu yiyorum onu gectim ram tamir edilebilen bisey mi

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Yeni aldigim kassda fps drop düşük fps sorunlari yüzünden itopya servise gönderdim ve en son aradigimda sorunun ramlerde olduğunu ramlerin servise gittigini soylediler mantıksız gelenler ramlerde sorun olunca fps düşüklüğü fps drop mu yiyorum onu gectim ram tamir edilebilen bisey mi
Ramlerdeki sorunun ne olduğunu bilmeden pek bir şey yapılamaz ayriyetten sorunlu ram fps düşürmekten ziyade bilgisayari çökertir, Mavi ekran verdirir (tecrübe ile sabit). O yüzden yeni ram almanızı tavsiye ederim rami tamir ettirmek pek mümkün değil. Gskill bir raminiz varsa ömür boyu garantilidir.

Aykut D.

80+ Gold
Yapabiliyor geçmişte yaşamıştım .

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
aynı şey başıma geldi 2133mhz de kullanıyordum farketmeden 3600mhz çekince ram sapıtmaya ekran donmaya pc kitlenmeye başladı ramleri haftanı sonunu saymadan 20 günde getiriyorlar bir anda arıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide araya bayram giricek senin ki baya uzayacak haberin olsun muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlerdeki sorunun ne olduğunu bilmeden pek bir şey yapılamaz ayriyetten sorunlu ram fps düşürmekten ziyade bilgisayari çökertir, Mavi ekran verdirir (tecrübe ile sabit). O yüzden yeni ram almanızı tavsiye ederim rami tamir ettirmek pek mümkün değil. Gskill bir raminiz varsa ömür boyu garantilidir.
Evet gskill ramim ama niye yenisini aliyorum bu benim suçum değil kasayi yeni aldim o lar bunu halletmesi gerekmiyomu

aynı şey başıma geldi 2133mhz de kullanıyordum farketmeden 3600mhz çekince ram sapıtmaya ekran donmaya pc kitlenmeye başladı ramleri haftanı sonunu saymadan 20 günde getiriyorlar bir anda arıyorlar

bide araya bayram giricek senin ki baya uzayacak haberin olsun muhtemelen
Yenisini takarlar mı ve bayram tatilde full mu calişmiyolar yoksa bi kac gün mü

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
Evet gskill ramim ama niye yenisini aliyorum bu benim suçum değil kasayi yeni aldim o lar bunu halletmesi gerekmiyomu

Yenisini takarlar mı ve bayram tatilde full mu calişmiyolar yoksa bi kac gün mü
ben de yenisiyle değiştirdiler gidip memtest86 ile test yaptım sıkıntı yoktu öncekinde direkt sıkıntı hayvan gibiydi bence seninkini değiştirirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,352
Üyeler
165,520
Son üye
semih611
Top Bottom