Arama sonuçları: *

1. K

Yardım B350M-A Sistemde 8 GB RAM 4.9GB gözüküyor

Hocalarım bu sorun için yardım ettiniz APUya 1GB RAM verdim bios güncelledim falan ama şuan bilgisayar açılmıyor kapatırken falan sorun yoktu şimdi açılmıyor ekrana hiçbir şey gelmiyor. Ne yapacağız?
  2. K

Hocam tam halledeyim çözüldü yapıcam biosta kayboldum biraz, tam ayarlayamadım neyse şimdiden çözüldü yapayım. Teşekkürler yardımlarınız için. 1655336907 Biostan 1GB seçiyorum, görev yöneticisinde 5.9 gösteriyor. Diğer 1GB nereye gidiyor yoksa yanlış mı yapıyorum bir şeyi?
  3. K

Autodaymış öyle 3GB almış, şimdi 512MB yapıyorum. Bir sıkıntı yaşarsam 1GBye çıkartırım.
  4. K

Usta o zaman 512MB deniyorum bir sorun olursa eğer 1GBye arttırırım. Zaten Biosta autodaymış kendisi 3GB yapmış demek ki ondan bu zamana kadar 8GB gösteriyordu.
  5. K

1GB ayırıyorum o zaman dahili ekran kartına. 512MB sıkıntı yaratmayacaksa 512MB ayırayım.
  6. K

Bios güncelledim bazı şeyler sıfırlandı bazıları sıfırlanmadı, buda onlardan biri.
  7. K

Sistemde harici ekran kartı var zaten oyunlarda hariciyi kullanıyorum. Sadece 2. ekranı işlemciye bağladım discordu falan yan ekrana koyduğum için. 1GB yapsam yeter herhalde zaten çoğu zaman yan ekranı açmıyorum bile.
  8. K

Ustam kaç yapmam lazım onu ya da kapatabiliyor muyum ? Hiç ayırmasam. Bu zamana kadar görev yöneticisinde 8GB gösteriyordu direkt.
  9. K

Ne yapmam lazım bilmiyorum ki.
  10. K

Kankam BİOS'u güncelledim de yine aynı sorun var.
  11. K

İndirdim güncelliyorum hemen, güncelledikten sonra bilgi vericem.
  12. K

Farkettim, demek ki ben güncelleyememişim. Güncelleyip deniyorum hemen. :)
  13. K

Geçen hafta sonu bu sorunu gördüğümde güncellemesine bakayım dedim günceldi o zaman.
  14. K

Bence de bir anormallik var çünkü bu zamana kadar bir sorun yoktu 8GB gösteriyordu. Sistemde değişen hiçbir şey yok.
  15. K

Sistemde harici grafik kartı var ki zaten
  16. K

Bios güncel baktım ona. Evet, AMD R3 2200G
  17. K

Geçenlerde fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Bilgisayarımda 8 GB Single RAM var ama görev yöneticisinde 4.9GB gösteriyor ve oyunlarda falan eski performansını vermiyor. Nasıl düzeletebilirim?
Geri