Başta BİOS'unu günceller misin güncel değilse.Geçenlerde fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Bilgisayarımda 8 GB Single RAM var ama görev yöneticisinde 4.9GB gösteriyor ve oyunlarda falan eski performansını vermiyor. Nasıl düzeletebilirim?
![]()
Donanıma ayrılmış 3,1 GB diyorGeçenlerde fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Bilgisayarımda 8 GB Single RAM var ama görev yöneticisinde 4.9GB gösteriyor ve oyunlarda falan eski performansını vermiyor. Nasıl düzeletebilirim?
![]()
İşlemci apu muGeçenlerde fark ettim ne zaman oldu bilmiyorum. Bilgisayarımda 8 GB Single RAM var ama görev yöneticisinde 4.9GB gösteriyor ve oyunlarda falan eski performansını vermiyor. Nasıl düzeletebilirim?
![]()
Bios güncel baktım ona.Başta BİOS'unu günceller misin güncel değilse.
Evet, AMD R3 2200Gİşlemci apu mu
Tamam normal takmaya gerek yok grafik birimine ayırıyorBios güncel baktım ona.
Evet, AMD R3 2200G
Yanına bi 8 daha koy performans artışı olur oyunlardaBios güncel baktım ona.
Evet, AMD R3 2200G
3GB ayrılması fazla ama, 2GB ayırması gerek en fazla.Tamam normal takmaya gerek yok grafik birimine ayırıyor
Sistemde harici grafik kartı var ki zatenTamam normal takmaya gerek yok grafik birimine ayırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanına bi 8 daha koy performans artışı olur oyunlarda
Ben Ryzen 5 PRO 3400G kullanıyorum ve ayırdığı 2,1 GB bence bir anormallik var.Tamam normal takmaya gerek yok grafik birimine ayırıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanına bi 8 daha koy performans artışı olur oyunlarda
Bence de bir anormallik var çünkü bu zamana kadar bir sorun yoktu 8GB gösteriyordu. Sistemde değişen hiçbir şey yok.Ben Ryzen 5 PRO 3400G kullanıyorum ve ayırdığı 2,1 GB bence bir anormallik var.
Yakın zamanda BİOS güncellemesi filan yaptınız mı? Bu problem çıkmadan hemen önce.Bence de bir anormallik var çünkü bu zamana kadar bir sorun yoktu 8GB gösteriyordu. Sistemde değişen hiçbir şey yok.
Windows a fazla çekiyor olabilir hocam benim laptop var ondada 3.5 gb çekiyor bende yetmiyor diye 16 gb ram yaptım ama fps artışı falan olmadı 5 6 anca pişman oldum kısaca3GB ayrılması fazla ama, 2GB ayırması gerek en fazla.
Geçen hafta sonu bu sorunu gördüğümde güncellemesine bakayım dedim günceldi o zaman.Yakın zamanda BİOS güncellemesi filan yaptınız mı?