Arama sonuçları: *

1. K

16 + 16 yapmak istiyorum yardım eder misiniz

Hiç bir halttan anladığınız yok Atıp tutuyorsunuz Ben bir ürün aldım diye benim aldığım ürün çok güzel olacak diye bir durum yok Geçmişten bu güne benim de kötü tecrubelerim oldu bazı ürünler ile Boş yapmaya gerek yok Asılsız ithamlarda bulunmaniza hiç gerek yok Haddinizi bilin lütfen
  2. K

sen lafının arkasında dur ama burda durma işte sen şu an milleti yanıltıyorsun ayrıca benim kime ne önerdiğimi bilmeden de havadan atıp tutma haddini bil hala fanboyluk yapıyorsun bir de üstelik bastırıyorsun watman hataları ile gündeme gelen serilerden itibaren amd de kullandım yeri...
  3. K

bir önceki yorumda da dediğim gibi siz mantıklı bir değerlendirme yapan yorumcu değil fanboysunuz sizin gibi fanboylar çoğunlukla kazıklanmaya mahkum bari bir tek siz kazıklanın milletin kazıklanmasına ortam hazırlamayın biz ne asus ne msi ne gigabyte bunlara para kaptırmayın alın galaxı...
  4. K

evet çok hakısın zamanında msi markadır diye armor modeli ile en yüksek sıcaklıklarda çalışan msi markasını mı tercih eden dersin asusun giriş modeli bile değil orta üst tuf serisi iyidir diye cayır cayır yanan tuf anakart ve 1660 serisi ekran kartı mı dersin bunlar hiç dikkatinizi...
  5. K

anakart modelinin desteklediği ürünler anakart firmasının testinden geçmiş ürünlerdir ama bütün ram modellerinin incelenme şansı yok arkadaşın önerdiği o anakart bir çok sistemde kullanıldı sıkıntısız bir biçimde
  6. K

8+16 , 16+32 DDR5 ram kullanımı laptop

birbirinden farklı kapasitelerdeki iki ram uyumlu çalışır Buradaki çalışma sistemi dual channel değil Flex channeldir Yani yüksek kapasiteli belleğinizin düşük kapasiteli olanın kapasitesi kadar olan bölümü dual çalışır
  7. K

Çözüldü✓ Ryzen5 7500F İçin RAM ve Soğutucu Tavsiyeleri

anakart uyumluluk listesinde bulunan ramler anakart firmasının testinden geçmiş onaylanmış ürünler ama piyasadaki her ürün test edilemiyor o ürün expo destekli ve sisteminize uyar
  8. K

Çözüldü✓ Ryzen5 7500F İçin RAM ve Soğutucu Tavsiyeleri

https://www.n11.com/urun/patriot-viper-venompvv532g600c30k-32-gb-2x16-ddr5-6000-mhz-cl30-ram-57120548?magaza=qp&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  9. K

Farklı marka iki ram laptopta uyumlu çalışır mı?

aynı değerlerde çalışır da sisteminiz 32 gb üsttü bellek kabul ediyor mu bir de 40 gb a çıkacak kadar bellek ihtiyacı duyuyor musunuz rami ne kadara buldunuz 1734267709 Şimdi baktım ram fiyatına 3100 TL Sistemi. 32 GB üstü ram destekleyip desteklemediğini bilmiyoruz Ayrıca bu şekilde bir...
  10. K

RAM önerir misiniz ?

8 gb raminiz var ya elinizdeki ramin model bilgisini paylaşırsanız birebir modelini bire bir modeli yoksa birebir değerlerde başka modeli atalım
  11. K

Ram alıcam fakat anakart destek listesinde yok

hocam 7500f le de kullanan var 7700x ile de kullanan var a620 ile de kullanan var fiyat performans milli am5 anakart yolunda giden biostar anakartla da kullanan var çok daha pahalı kartlarla kullanan da var ve bir çoğunun uyumluluk listesinde yok bu ram ama sorunsuz kullanıyorlar
  12. K

Ram alıcam fakat anakart destek listesinde yok

anakart uyumluluk listesindeki ramler anakart üretici onayından geçmiş ramlerdir ama biliyoruz ki dünya üzerinde üretilen ramlerin hepsi bu teste girmiyor raminiz amd expo uyumlu kullanabilirsiniz o rami kullanan da çok
  13. K

RAM önerir misiniz ?

işte biz de diyoruz ki o ramin modleini verin acer bir tane ram firmasından bir tane ram modeli alarak iş yapmıyor cihazınız yanınızda ise cpuz yi indirin spd bölümünün fotoğrafını atın bakalım birebir aynı marka modeli bulursak onu atalım birebir aynı marka model çok pahalı ise aynı...
  14. K

RAM önerir misiniz ?

elinizdeki ramin tam marka modeli varsa iletirmisiniz
  15. K

Çözüldü✓ Biostar B650MP-E PRO Adata XPG Lancer 16gb uyumu

3900 tl ye 2x16 gb ışıksız patriot venom var 2500 e bunu almaktansa o daha kazançlı
  16. K

Çözüldü✓ Biostar B650MP-E PRO Adata XPG Lancer 16gb uyumu

amd expo uyumlu %99 uyumlu olacaktır sisteminize rgb olması sizin için önemli mi 2 tane mi alacaksınız tek mi
  17. K

Yardım Team T-Force DELTA RGB 32 GB (2x16) 5600 MHz Bu rem nasıldır

RGBSİZ 2X16 6000 CL30 3800 TL https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-pvv532g600c30k-32gb-2x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-gaming-ram-fiyati-72407/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel RGB Lİ 600 CL30 4549 TL https://app.hb.biz/Wokx8QdmyvZG 1731856234 ANAKART...
  18. K

Yardım ASUS PRIME A620M-K Ram Önerisi

anakart uyumluluk listelerindeki ürünler tamamı ile denenmiş ürünlerdir ama bazı firmaların ürünleri denemeye gönderilmez listede yok diye olmayacak diye bir durum yok yani vaadedilen değerler içerisinde uyumluluk sağlamayan ürün %2-3 filan dır elinizdeki ramler güzel ramler işinizi...
  19. K

Yardım ASUS PRIME A620M-K Ram Önerisi

oc yapılması gerekebilir dedği şey ramleri ilk taktığında vaadedilen değerleri göremezsin düşük değerde açar xmp profili ile asıl değere yükseltiyorsun ya o dur demek istediği O durum zaten bir tek bu ram için değil her ram için geçerli
Top Bottom