uyarASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart için ram önerisi istiyorum
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K) bu ram var ama uyumlu mu bilmiyorum bu anakartı kullanan biri ya da bilen biri bilgilendirebilir mi ona göre yarın gidip alacağım da
OC nedir tam olarak aldığım zaman neler yapmam gerekPatriot 32GB (2x16) Viper Venom EXPO 6000 MHz CL30 RAM, ASUS PRIME A620M-K ile uyumlu olacaktır, ancak 6000 MHz hızında stabil çalışıp çalışmaması için BIOS ayarlarında manuel bir yapılandırma veya OC yapılması gerekebilir.
o zaman yarın alayım hocam teşekkür ederimuyar
O sistemle a620 serisinde de
b650 serisinde de
toplanmış sistemler var
anakartı da aldınız mıOC nedir tam olarak aldığım zaman neler yapmam gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman yarın alayım hocam teşekkür ederim
anakartı da aldınız mı
oc yapılması gerekebilir dedği şeyhocam benim sistem bu içindeki ram'i beğenmedim o yüzden ram bakıyordumAMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kronik1907 hocam herhangi bir problem yaşamam değil mi bu anakart ile patriot ram'de arkadaş oc yapılması gerekebilir demişte ne yapmam gerekiyor
hiç bilmiyordum hocam ilk defa sistem aldım anakartın uyumluluk kısmına baktım patriot hiç yoktu o yüzden şüphelendim herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi aldığım sistem ile patriot ramler arasındaoc yapılması gerekebilir dedği şey
ramleri ilk taktığında vaadedilen değerleri göremezsin düşük değerde açar xmp profili ile asıl değere yükseltiyorsun ya
o dur demek istediği
O durum zaten bir tek bu ram için değil her ram için geçerli
anakart uyumluluk listelerindeki ürünlerhiç bilmiyordum hocam ilk defa sistem aldım anakartın uyumluluk kısmına baktım patriot hiç yoktu o yüzden şüphelendim herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi aldığım sistem ile patriot ramler arasında
teşekkür ederim hocam sistemdeki ram cl46 olduğu için değiştireceğim patriot cl30 yarın alacağım pazar da umarım vatana götürüp toplattıracağımanakart uyumluluk listelerindeki ürünler
tamamı ile denenmiş ürünlerdir
ama bazı firmaların ürünleri denemeye gönderilmez
listede yok diye olmayacak diye bir durum yok yani
vaadedilen değerler içerisinde uyumluluk sağlamayan ürün %2-3 filan dır
elinizdeki ramler güzel ramler işinizi görür sorun yaşamazsınız