Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Depolamalarla ile ilgili bir sorum var detaylar konuda...

Windowsu M2 ye kurarsan sata yavaslatmaz. Aynı şey oyunların içinde geçerli. Ama oyunları sataya kurarsan O oyununyuklenme süreleri uzar. Film müziği sataya yüklersen hiç bir sorun olmaz film müzik de etki etmez diyebilirim
  2. E

PCİE 3.0 İŞLEMCİ + PCİE 4.0 SSD

Eğer anakartin nvme M2 yuvası pcie 4.0destekliyosa pcie 4.0da kullanırsın ssdyi
  3. E

500 GB SSD mi almalıyım 1 TB HDD mi?

Ben olsam 500gblik ssd alırdım HDD artık çok yavaş kaliyo
  4. E

samsung 980 1tb m2 ssd alınır mı??

O anakartta 1.slot pcie 4.0 2.slot pcie 3.0 1.slota tak
  5. E

6TB HDD 1.500TL Alınır Mı?

Oyun içinde 1tb lik m2ssd al o paraya zaten 6tb dolduramazsin
  6. E

240GB SSD ye GTA5+Oyunlar sigarmi

Gta5 110gb Windows 30gb desen 140gb i gitti en fazla gtanin üstüne bir oyun falan indirebilirsin
  7. E

M2 ssdler arası fark

Okuma yazma hızı olarak ve kalite olarak Samsung 970 önde ben olsam onu alirdm
  8. E

ssd'ye noldu? değerlerim çok düşük

Okuma hızı iyi ama yazma hızı çok kötü ssd sağlığına bak
  9. E

Son yayınlanan 1500TL indirimli F/P Bilgisayar

Parçalar sisteme monte şekilde gelir kutularıni da ayrı şekilde yolluyolar tek yapman gereken ekran kartını takmak oluyo
  10. E

HDD Sağlığı %100 Ama Sürekli Tam Kullanımda ?

Nerde %100 kullaniliyo diyo? Performans ve sağlık %100gosteriyo sadece
  11. E

800 TL m2 ssd önerisi

WD green gibi duruyo bu modeller arasında ama mld de olur mld bazen tam hızı veriyo bazen vermiyo
  12. E

800 TL m2 ssd önerisi

Mld 3300 e 3100 veremiyo genelde kronik sorunlu model çoğu kişide daha düşük hızları veriyo o model
  13. E

800 TL m2 ssd önerisi

250gb alma Windows zaten 30gb falan kalıcak 200gb 3 oyunda dolucak minimum 500gb lik al okuma yazma hızı düzgün olan
  14. E

Gta 5 fps yükseltmek için memory yükseltmek mi gerekiyor?

O ekran kartı vram değeri onu yukseltemezsin onun için ekran kartını değiştirmen lazım
  15. E

m2 ssd min hızı normal mi

Okuma yazma hızınız gayet iyi merak etmeyin ben sizin yazdığınız kodu internete yazınca gigabyte ssdsni buldum ama o ssd olamaz laptopunuxun modeli nedi
  16. E

m2 ssd min hızı normal mi

Ssdnizin vaat ettiği okuma yazma ne? Önemli olan usttekiler yani okuma yazma hızlarıniz çok iyi
  17. E

Yardım Alacağım parçalar uyumlu mu?

Pcie 3.0 anakartta pcie 4.0ssd alma bence boşuna para vermiş olursun pcie 3.0hizinda kullanırsin
  18. E

Bu 2 SSD arasinda cok buyuk fark var midir acaba?

Para sıkıntısı yoksa yani sırf ssd yükseltmek için işlemciden vs kismiyicaksan Samsung daha iyi ama o 600lira daha koyarsan o fiyata 1 TB varsa onlara da bakabilirsin
  19. E

Yardım SSD HIZINI TAM KAPASİTE NASIL KULLANILIR.

Anakartin ssd yuvasi pcie 4.0 olmalı
  20. E

Gigabayte 240 GB SSD okuma yazma değerlerim nasıl?

Yazma hızı düşük crystaldiskmarktan test yaparken crystaldiskinfodan da sıcaklık bakar mısın testlerde okuma yükseldiği için sıcaklık artiyo ve yazma kısmına gelene kadar performansını dusuruyo ssd o yüzden yazma düşük bence ama oyunlarda okuma önemli
Top Bottom