Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Yeni ss alıcam yardım edermisiniz?

şu model hakkında ne düşünürsün hocam https://www.amazon.com.tr/dp/B082BX6999?m=A3O5TP4R0OZYXZ&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=10 1669672010 crucial p3 sipariş verdim ya :d
  2. S

Daha önce Wd Black sn850 aldım yurt dışından 1.5 ayda geldi gözümü korkutan da o zaten kingston daha mantıklı geliyor şu an
  3. S

ikinci slota takıcam orası 3.0 destekliyor
  4. S

Arkadaşlar sistemime ek ssdi almak istiyorum fazla performans istemeyen oyunları o ssdye taşıyıp o şekilde oynıcam ve bir yandan yedek depolama birimim olucak 4 tane ssd arasında kaldım crucial p3 güzel duruyor ama James Donkey ve kingstone vs2nin veri yazma garantisi daha fazla kafam karıştı bu...
  5. S

Sizce hangi m2 ssd yi almalıyım?

james donkeyi ben eski bilgisayarımda kullanıyordum üzerinde veri yazma okuma hızı tutuyordu 3 sene oldu hiç problem yaşamadım ama millet cok gömüyor james donkeyi benimde kafam karıştı
  6. S

Sizce hangi m2 ssd yi almalıyım?

Arkadaşlar bilgisayarım için ikinci bir ssd almak istiyorum sadece bazı şeyleri depolamak için ek yer olsun diye indirimlerde şu ürünleri buldum sizce hangisi daha iyi yardımcı olurmusunuz. Ssdlerin karşılaştırma linki...
  7. S

Yardım sıfır hdd dıt dıt sesi gelmesi

HDD üzerine veri yazarken böyle sesler çıkartabilir ya bu genel bir ortamda çok rahatsız etmez ya çok sessiz bir ortamdasın yada çok yakınsındır ama arıza söz konusu değil
Top Bottom