Neler Yeni

Yardım Yeni ss alıcam yardım edermisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Arkadaşlar sistemime ek ssdi almak istiyorum fazla performans istemeyen oyunları o ssdye taşıyıp o şekilde oynıcam ve bir yandan yedek depolama birimim olucak 4 tane ssd arasında kaldım crucial p3 güzel duruyor ama James Donkey ve kingstone vs2nin veri yazma garantisi daha fazla kafam karıştı bu konuda detaylı linklerini aşşağıya bırakıyorum arkadaşlar yardım edin lütfen.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
Anakartın PCIe 4.0 destekliyorsa kingstone al

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
ikinci slota takıcam orası 3.0 destekliyor
James Donkey ve mld alma aradaki fiyat farkı çok az, 4.0 kullanmayacaksan crucial al derdim ama crucial almanyadan geliyor beklerim dersen onu al beklemem dersen kingstone al. Benim tercihim kingstonedan yana olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
James Donkey ve mld alma aradaki fiyat farkı çok az, 4.0 kullanmayacaksan crucial al derdim ama crucial almanyadan geliyor beklerim dersen onu al beklemem dersen kingstone al. Benim tercihim kingstonedan yana olurdu
Daha önce Wd Black sn850 aldım yurt dışından 1.5 ayda geldi gözümü korkutan da o zaten kingston daha mantıklı geliyor şu an

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman
Daha önce Wd Black sn850 aldım yurt dışından 1.5 ayda geldi gözümü korkutan da o zaten kingston daha mantıklı geliyor şu an
Aynı modelin 500 gb modelini aldım dün, bugün elime ulaştı PCIe 4.0 slotuna taktım vaad ettiği hızları veriyor sıcaklık değeri de gayet iyi gönül rahatlığıyla alabilirsin, acelesi yoksa indirim beklemeni öneririm

Son düzenleme:
Top Bottom