Arama sonuçları: *

1. sezer3636

Yaşadıgım sorun SSD hızından mı? Markasından mı?

Okuma yazma hızı için bir test yapın. Bazen kötü ürün çıkabiliyor. Steamde oyun güncellerken aniden m.2 ssd hata verdi. 1700/1000 hızında team group 256 var bende. 1 yıl kullandıktan sonra oldu. Garanti kapsamında anında değişimini yapıp sıfır ürün gönderdiler.
  2. sezer3636

Steam disk yazma hatası

Disk sorunu biraz sistemden bağımsız hocam ya. Dedimya 1 senelik yeni cihaz bozuldu ama 10 yıllık hdd var elimde bide 1tb hala sağlığı %93
  3. sezer3636

Steam disk yazma hatası

İncehesaptan team mp33 256gb m2 ssd almıştım geçen sene. 2 hafta önce bende aynı sorunla karşılaştım sorunu belirtip garantiye yolladım 5 yıl garanti vermişler bide neyse yenisini gönderdiler sağolsunlar. Steamde oyun güncellediğim sırada disk yazma hatası deyip sistemi dondurmuştu. Ben...
  4. sezer3636

Bu fiyat gerçek mi ?

Aliexpresten en son 9 tl lik ürüne 15 tl vergi ödeyince alışverişi bitirdim. Birkaç sene önce vergi alınmıyordu bir miktar doların altındaki ürünlerden. Sıkça alışveriş yapabiliyordum.
  5. sezer3636

Gamepower Horizon Mesh Kasaya HDD montaj ?

bende 2hdd kullanıyorum bir şey almadım
  6. sezer3636

Gamepower Horizon Mesh Kasaya HDD montaj ?

hacım kasanın atında hdd vidalama delikleri görecen. biraz saçma bir dizaynı var evet :)
  7. sezer3636

120gb m2 ssd önerisi

normal bir kullanıcıysanız. 120 gb pişmanlıktır. alırsanız pişman olacağınıza emin olabilirsiniz. min. 240gb alın önerim.
  8. sezer3636

Ucuz 120 gb ssd önerisi

bu gece ince hesapta indirim gecesi var takip edin bazen güzel 120 gb ssdler satılıyor ucuza
Top Bottom