Arama sonuçları: *

1. 4

Öneri 7000TL monitör önerisi

Rica ederim ben aldim lenovoyu hızlı kargosuda var bence ölü piksel riskine değecek bir monitör
  2. 4

Bence en mantıklı seçenek lenovo @Fantastiktürk hocamin rehberinide göz at mutlaka orda lenovoyu detaylica açıklamış
  3. 4

Ben bu sabah hepsiburadadan sipariş verdim lenovoyu 1 saat sonra kargoya verdiler yarın teslim şans işi ölü piksel umarim hiçbirimize çıkmaz
  4. 4

İkinci Monitörden Görüntü Alamıyorum

ekran kartına bağlaman lazım 2.monitörüde dönüştürücü ile bildiğim kadarıyla
  5. 4

Bilgisayarda gezinirken beliren siyah çizgiler

kare değil hocam yani çizgi halinde boydan boya monitorun üstünden altına kadar hızlıca gidip geliyolar
  6. 4

geçenlerde yapmıştım occt 2 hafta oluyor o zaman çıkmamıştı ve bu siyah şeyler çok hızlı ekranda çizgi halinde çıkıp gidip geliyo böyle çok rahatsız ediyo gölge gibi gidip geliyolar
  7. 4

dediğinizi yaptım hocam bu arada sadece tarayıcıda olmuyor herhangi bir uygulamadaykende oluyor ama umarım çözülür 1712772506 birde bu özellğin amacı nedir hocam tam olarak ben anlamadım
  8. 4

Arkadaşlar selamlar bilgisayarda masaüstünde veya googlede herhangi bir uygulamada gezinirken arada bir olan sorun var nasıl açıklayacağımıda tam bilmiyorum bir anda siyah çizgiler beliriyo ekranda çok hızlı şekilde gidip geliyo bu yarım saatte bir veya saatte bir oluyo telefon ilede...
  9. 4

240hz monitör önerisi

bunda ghosting varmış hocam forumda konularını görmüştüm
  10. 4

240hz monitör önerisi

arkadaşlar merhaba arkadaşım 240hz monitör alıcak max bütçesi 2500 belki az bişey üstü önerileriniz nelerdir?
  11. 4

4000 TL Monitör Önerisi

hocam msi monitorun 2ksini alın yazık olur o sisteme 1080p kötü bir seçim bence diğeri 2k ama 60hz
  12. 4

4000 TL Monitör Önerisi

evet gözle fark edilecek bir fark yok onu farkedemezsiniz hocam
  13. 4

4000 TL Monitör Önerisi

hocam 3090 4k iyi gider aslında lgnin 4k 144hz 1ms monitörü var ama çok pahalı size kalmış
  14. 4

opera ve googleda gezinirken durmadan ekran kararip geliyor

hayir dp le pc ye bagli hocam sistem yeni ztn alali 1 ay oldu 1611242108 bunu yazarken bile oluyo hocam hayla 1611242363 hocalarim ben yanlis yazmisim ekran titremesi deniliyor internette
  15. 4

napmaliyim hocam
  16. 4

arkadaslar monitorumde operada yada google de gezinirken yanlarda hiphizli kararmalar oluyo gidip geliyo guc yetmiyo olabilirmi
  17. 4

monster aryon a27 v1.1

hocam bu monitör bana güvenilir gelmiyo bence kaliteli bilinen markalara yönelin
  18. 4

bu monitör alınır mı

hocam vatanda mediamarkta falan var o monitör yada benzerleri
  19. 4

bu monitör alınır mı

165 hz in farkını gözle göremezsiniz hocam hem asus daha iyi arkadaşın attığı
  20. 4

Öneri Konsol monitörü tavsiye rehberi?

alınmaz hocam gamepower çok kalitesiz bir ürün
Top Bottom