Neler Yeni

Öneri 7000TL monitör önerisi

Emir Rüzgar

80+ Bronze

Emir Rüzgar

80+ Bronze
Rampage olması ve ince olmayan çerçeveleri senin için bir sıkıntı değilse, stok bulduğunda bunu alabilirsin. 4 aydır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Beyaz sistemin varsa şiddetle öneririm.
rampage'e sıcak bakmıyorum, stok bekleyemem ne kadar hızlı alırsam o kadar iyi ve setup'ım tamamen siyah ama yine de teşekkür ederim önerin için

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
27" olması önemli hocam aşağısı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

rehbere baktım hocam sağolun
Baksanız aklınızda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum. Neredeyse tamamını ekledim o rehbere. Tamamıni okudunuz mu?

O monitörleri düzgün inceleyen tüm kaynakları paylastım ve kullandım o rehberde. Benimkinden başka gerçek veri veren bulamayacaksınız. Herkes ben kullandım şöyle memnunum diyecek kullandigi model için.

Emir Rüzgar

80+ Bronze
Baksanız aklınızda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum. Neredeyse tamamını ekledim o rehbere. Tamamıni okudunuz mu?

O monitörleri düzgün inceleyen tüm kaynakları paylastım ve kullandım o rehberde. Benimkinden başka gerçek veri veren bulamayacaksınız. Herkes ben kullandım şöyle memnunum diyecek kullandigi model için.
Hocam incelemenize bakmıştım ve gerçekten de güzel anlatmışsınız tekrardan elinize sağlık ben sadece 1 2 kişinin daha fikrini merak ettim satıcı sorunsuz iade kabul ediyor mu falan diye

Emir Rüzgar

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,431
Üyeler
164,496
Son üye
mburoje
Top Bottom