Bence en mantıklı seçenek lenovo @Fantastiktürk hocamin rehberinide göz at mutlaka orda lenovoyu detaylica açıklamış
27" olması önemli hocam aşağısı olmaz27 inç önemli 24-25 olurmu
rehbere baktım hocam sağolunBence en mantıklı seçenek lenovo @Fantastiktürk hocamin rehberinide göz at mutlaka orda lenovoyu detaylica açıklamış
Rica ederim ben aldim lenovoyu hızlı kargosuda var bence ölü piksel riskine değecek bir monitör27" olması önemli hocam aşağısı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rehbere baktım hocam sağolun
rampage'e sıcak bakmıyorum, stok bekleyemem ne kadar hızlı alırsam o kadar iyi ve setup'ım tamamen siyah ama yine de teşekkür ederim önerin içinRampage olması ve ince olmayan çerçeveleri senin için bir sıkıntı değilse, stok bulduğunda bunu alabilirsin. 4 aydır kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. Beyaz sistemin varsa şiddetle öneririm.
Baksanız aklınızda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum. Neredeyse tamamını ekledim o rehbere. Tamamıni okudunuz mu?27" olması önemli hocam aşağısı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rehbere baktım hocam sağolun
Hocam incelemenize bakmıştım ve gerçekten de güzel anlatmışsınız tekrardan elinize sağlık ben sadece 1 2 kişinin daha fikrini merak ettim satıcı sorunsuz iade kabul ediyor mu falan diyeBaksanız aklınızda soru işareti kalmazdı diye düşünüyorum. Neredeyse tamamını ekledim o rehbere. Tamamıni okudunuz mu?
O monitörleri düzgün inceleyen tüm kaynakları paylastım ve kullandım o rehberde. Benimkinden başka gerçek veri veren bulamayacaksınız. Herkes ben kullandım şöyle memnunum diyecek kullandigi model için.
Lenovo Legion R27QE aldım hocam sağolun![]()
BenQ Mobiuz EX2710S 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX2710S 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX2710S 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com