Arama sonuçları: *

1. N

Düşük Sisteme Monitör Önerisi

ATİ Radeon Hd 4500 serisi 1gb ekran kartı var. hdmi, vga, dvi çıkışı var. Eski monitör bozuldu. Mecburen almam gerekiyor. Yardım edermisiniz? Birde bu monitör nasıl...
  2. N

Aoc 24g2u vs Lg ultragear 24gn650-b

2 sinide önermem. Bende monitör arayışındayım. Aoc fanboyu değilim ama bende büyük ihtimal aoc alacağım. Sana bi link bıraktım buna bakabilirsin. https://www.sinerji.gen.tr/aoc-24-24g2ae-1ms-144hz-hdmidisplayport-freesync-gaming-monitor-p-38647
  3. N

1500-1600 Arası Monitör Önerisi

Peki attığın 4 monitörü kıyaslayacak olursak hangisi daha iyi? Bana aoc bi tık daha iyi geldi ama yinede size sorayım dedim.
  4. N

1500-1600 Arası Monitör Önerisi

DA2 Sistemini özelleştirip almıştım. rx5600xt evo ekran kartı, r5 3600 işlemci, 16gb ram. Buna alabileceğim en f/p monitör nedir? Birde bu attığım monitör nasıl...
  5. N

Öneri Düşük Sisteme Monitör Önerisi

Eski monitörü bozulduğu için almak zorundayım. Derslere vs. giriyor.
  6. N

Öneri Düşük Sisteme Monitör Önerisi

Kardeşimin pc : 4gb ram, 1gb ati radeon 4500 serisi ekran kartı, 2çekirdek 2 sanalç. pentium işlemci. Kardeşim bu pcde zula, point blank, roblox oynuyor. Ona göre uygun fiyatlı monitör ne alabilirim? Bu arada önceki monitörü 1600x900 çözünürlüklü 60hz bir monitördü.
  7. N

Televizyon da 2 ye Uyarmı?

Monitör alacak bütçem kalmadı. Acaba para biriktirene kadar da 2 sistemi toshiba televizyon ile kullansam olurmu? Hdmi çıkışı var.
  8. N

1700 TL Bütçe İle İps Monitör Seçimi

Peki bu monitör yenimi çıktı?
  9. N

1700 TL Bütçe İle İps Monitör Seçimi

İps 144hz 1ms olmasını istiyorum. Tabikide ips ide unutmayalım. Link atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 1594153234 Bu arada sistemim da 2
  10. N

144hz 1ms TN panel (baska panel onermesseniz guzel olur)

Ozmn senin gösterdiğini alabilirsin.
  11. N

Sana onerim bu...
  12. N

Bence tn değilde ips panele yönel.
  13. N

ASUS TUF GAMİNG Vg249q

Bende alacağım aynısından. Maaşı alalimda. :D
  14. N

ASUS TUF GAMİNG Vg249q

Hocam hem ips hemde va panel modeli var fakat ben ips öneririm. Renkleri daha güzel veriyor.
  15. N

Va Panel

Ips monitör almaya çalış. Indirimleri kovala.
  16. N

DA Sisteme 2 Monitör

Sence Da yimi almalıyım? Yoksa aquarius 5an özelleştirip öylemi alsam
  17. N

DA Sisteme 2 Monitör

Peki 2 Monitör oynayabilirmiyiz mesela gta5
  18. N

DA Sisteme 2 Monitör

Bu arada kendi monitörüm var 144hz 1ms 1591991347 Ne almalıyım?
  19. N

DA Sisteme 2 Monitör

Herkese merhaba. Da sistemi özelleştirip bir pc alicam. Paramı buna harcayacağım için kardeşime alamayacağım. Sizce rx5700xt ile 2 Monitör oynanabilirmi? Nasıl bir monitör alabilirim. Bütçe 850
  20. N

1500 TL Bütçe İle Monitör Tavsiyesi

Bu monitörü gysinc kullanabilecekmiyim?
Top Bottom