Neler Yeni

Aoc 24g2u vs Lg ultragear 24gn650-b

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Arkadaşlar hangi monitör daha iyidir ve artıları eksileri nelerdir yani önerdiğiniz monitörü neden almalıyım/almamalıyım lütfen mesaj yazmak için sadece hangisini tavsiye ettiğinizi söylemeyin, nedenlerini de açıklar mısınız ?
ARTILAR:
Lg: 1 ms GtG, hdr10, freesync premium, Ips panel, pivot ayarı ve bu yıl piyasaya çıkmış olması
Aoc: 4 ms GtG, freesync, Ips panel ve 1000:1 kontrast oranı
EKSİLER:
Lg: 700:1 kontrast oranı ve özelliklerine göre çok ucuz olması.
Aoc: Ölü pixel çıkması (hepsinde değil ama çıkanlar var ve 5 ölü pixelin altında iade almayan firmalar var.)
https://www.epey.com/monitor/aoc-24g2u.html
Aoc fan boylar yazmasın lütfen.

N0XI

80+ Bronze
Arkadaşlar hangi monitör daha iyidir ve artıları eksileri nelerdir yani önerdiğiniz monitörü neden almalıyım/almamalıyım lütfen mesaj yazmak için sadece hangisini tavsiye ettiğinizi söylemeyin, nedenlerini de açıklar mısınız ?
ARTILAR:
Lg: 1 ms GtG, hdr10, freesync premium, Ips panel, pivot ayarı ve bu yıl piyasaya çıkmış olması
Aoc: 4 ms GtG, freesync, Ips panel ve 1000:1 kontrast oranı
EKSİLER:
Lg: 700:1 kontrast oranı ve özelliklerine göre çok ucuz olması.
Aoc: Ölü pixel çıkması (hepsinde değil ama çıkanlar var ve 5 ölü pixelin altında iade almayan firmalar var.)
https://www.epey.com/monitor/aoc-24g2u.html
Aoc fan boylar yazmasın lütfen.
1ms gtg önemliyse lg. Ben olsam lg alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Necati Portakal
2 sinide önermem. Bende monitör arayışındayım. Aoc fanboyu değilim ama bende büyük ihtimal aoc alacağım. Sana bi link bıraktım buna bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sinide önermem. Bende monitör arayışındayım. Aoc fanboyu değilim ama bende büyük ihtimal aoc alacağım. Sana bi link bıraktım buna bakabilirsin.

Teşekkürler ama bu ikisinden birini sevmeliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler ama bu ikisinden birini sevmeliyim.
Seçmeliyim*
Mesaj otomatik birleştirildi:

@cagan_32 hocam rahatsız ettim kusura bakmayın sizi daha önce monitör konularına etiketlediklerini görmüştüm yardımcı olabilir misiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,093
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom