Arama sonuçları: *

1. T

3060Tİ Ekran kartında 2K monitör sorun çıkarır mı?

DLSS ile 1080P native 2K upscale şeklinde rahat oyun oynarsın native 2K yeni oyunlarda zorlar ama eski oyunlar native 2K da oynanır.
  2. T

Öneri 🔥 Dragos 24.5” 1Ms 500Hz LG Panel Monitör 11.499 TL 🔥

Monitörde dandik markalara karşıyım. Paneli LG olsa ne olur ki monitör panelden mi ibaret? İyi monitör benim için yıllarca sorunsuz çalışan monitördür, mesela bundan 7-8 yıl önce aldığım 144Hz monitörü hala sorunsuz kullanabiliyorum ve hala bana eski gibi gelmiyor. PC değiştirir gibi 2-3 senede...
  3. T

Laptopum 60hz 240Hz Monitör Bağlasam 240 hz alabilirmiyim?

Laptopun ekranıyla alakalı bir şey değil cihazdaki HDMI portunun desteği ve ekran kartının kaç Hz görüntü verebileceği ile alakalı bir konu. Benim cihaz 1080P de 120Hz veriyor 4K da 30Hz veriyor mesela maksimumu bu. Cihazdan cihaza değişir cihazdaki ekran kartını falan araştırın ya da imkan...
  4. T

Yardım 27inç qhd vs 24inç qhd PARADOXU

Bende 24” 1080P ve 32” 2K monitör var 2K her türkü daha keskin görüntü veriyor dibine girip piksel saymak gibi bir şey yapmayız sonuçta. Ama şu bir gerçek 32” olanla oyun oynanmaz, en azından rekabetçi olan oyunlarda ekran çok büyük kalıyor ama izleme odaklı oyunlarda veya film dizilerde büyük...
  5. T

Ps5 için monitör tavsiyesi bütçe:25000

Evet.
  6. T

Ps5 için monitör tavsiyesi bütçe:25000

Samsung G6 Oled al 27 inç 240Hz Oled QHD panel. Hem ucuz hem kaliteli, Samsung zaten en büyük Oled panel üreticisi. Çevreden biri kamu çalışanı ya da öğrenci ise Samsungun onlara özel mağazası var 20K civarına alırsınız bu modeli. Tam fiyat o özel mağazalarda yazar bakmak lazım.
  7. T

Teşhir Vitrin Monitör Alınır mı ?

O teknolojiler tam Hz kadar FPS almadığın her durumda devreye girer bu arada, yani 240Hz monitörde 500FPS alırsan yine yırtılma olabilir. Bundan kaçış yok yani. Fazla Hz nin daha pahalı olması hariç bir zararı olmaz. Zaten yüksek Hz monitör istenirse düşük Hz de çalışabiliyor ama tersi pek...
Geri