Arama sonuçları: *

1. F

monitör 1080p sorunu

yaniii özel bir sebebi yok öyle üretilmiş
  2. F

Monitörüm 1080p desteklemiyor

ekran kartının çözünürlüğü ne oluyor hocam :oops: bence o maks verebileceği çözünürlük
  3. F

birden bire ölü piksel çıktı

firamların sınırları oluyor genelde 5-10 gibi 1 tanesini kabul etmezler büyük ihtimal o pixel yanındaki pixelin rengini alacak şekilde ayarlayın şansızlık
  4. F

monitörüme overclock yapabilir miyim

yapılabiliyor ama çok gereksiz
  5. F

İnventustan elraen parva oyuncu pc sini aldım ve şuanda monitör bakıyorum yardımcı olurmusunuz

mantığınız doğru değil isterseniz sadece tetris oynayın aynı fiyata çok daha iyi performans almak varken kendinizi kısıtlamanın hiç bir mantığı yok
  6. F

boşluk

foto da kasa var 3090 göremiyorum ? ayrıca o kasaya 3090 koysan ekran kartı kendi ayaklanır kaçar ordan
  7. F

boşluk

pc building similator damı topluyon reis son güncellemede rog strix 3090 geldi onu tak bence
  8. F

Monster monitör alınır mı?

alınmaz
  9. F

Monitör Hdmi sıkıntısı

kabloda sıkıntı ola bilir (olası ihtimal) ,ekran kartının çıkışında sorun ola bilir , ekran kartı direk sorunlu ola bilir , monitör sorunlu ola bilir
  10. F

hdmi ile 144 hz alabilirmiyim

evet alabilirsiniz ama her hdmi ile değil
  11. F

Ekran kartından görüntü gelmiyor

anakarta takmadığınızdan emin olun kabloyu ekran kartını çıkarın geri takın tam bastırın çıt sesini duyun kapa aç yapın hala olmazsa sıkıntı büyük
  12. F

1500-2600 ₺ arasında 1440p 144 Hz ve üstü monitör arıyorum

abi tekme tokat girmişsin yine
  13. F

Sizce artık 1080p'nin sonu geliyor mu ?

1080P 120fps oynayacağıma 2k 90fps oynarım rekbaetçi bir oyunlarda fps düşüşü olmuyor bile yani yeni nesil kartlar için bittiğini gösterir
  14. F

var ama çok pahalı onun yerine 2k monitör almak daha mantıklı
  15. F

yeni nesil kartların 1080p de saçma gereksiz fpsler alması (rekabetçi oyunlarda 200-500 triple a 100-120)
  16. F

RTX 3060 Ve Altı 1080P İçin
Top Bottom