Mobilden olduğum için bulamadım ama forumda öyle bir konu vardı ayrıca bence 80 yaparsınmerhaba arkadaşlar elimde philips 170c 1280x1024 75 hz monitör var
bu monitörü en fazla kaç hz yapabilirim?
+1Evet monitörde hertz aşırtması mümkün.
Mönitörler fabrika çıkışı olarak 60-75 hertz arası yazılımsal olarak sabitlenir aslında daha çok destekleyebilirler.
Fakat bu monitörlerin daha fazla ısınmasını sağlar,çok abartılırsa monitörü bile yakabilirsin.Şuan 75 hertz ise 1er 1er arttırarak 90 a kadar çıkartmayı deneyebilirsin ama sorumluluğu sana kalmış..
Yapabilirsin ama yapma monitör ömründen yiyiyor bunu net derim ekranda kaymalar bir çok sorun oluşabilir ekran kartı ve işlemciden daha tantanalı.merhaba arkadaşlar elimde philips 170c 1280x1024 75 hz monitör var
monitörü 8 senedir kullanıyorum ömrü bitmiş midir?Yapabilirsin ama yapma monitör ömründen yiyiyor bunu net derim ekranda kaymalar bir çok sorun oluşabilir ekran kartı ve işlemciden daha tantanalı.
Monite göre değişiyor ama vardır mesela çoğu 144hz üstü monit overclock ile hz si arttırlmakta.merhaba arkadaşlar elimde philips 170c 1280x1024 75 hz monitör var
Hocam ne tür oyunlar oynuyorsunuz paranız varsa 144hz 1 ms monit almanız daha iyi tabikide ama oyuncu değilseniz yetermonitörü 8 senedir kullanıyorum ömrü bitmiş midir?
Oyun oynuyorum ama param yokMonite göre değişiyor ama vardır mesela çoğu 144hz üstü monit overclock ile hz si arttırlmakta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne tür oyunlar oynuyorsunuz paranız varsa 144hz 1 ms monit almanız daha iyi tabikide ama oyuncu değilseniz yeter
Hocam hz artışı yapmak isterken elinizdekinden olmayın paranız yoksa eğer para çok deseydiniz yapardınız en kötü bozulur yenisini alırdınız ama yokmuş madem riske girmeyin hocamOyun oynuyorum ama param yok