Arama sonuçları: *

1. kaan0513

Yardım Samsung g61sd oled yanığı sorunu var mı?

Evet başka hiç bir fark yok, 360 Hz cs valo oynuyorsan gerekebilir, diğer hikayeli güncel oyunlarda 100-120fps oynadığından pek gerek kalmıyor.
  2. kaan0513

Yardım Samsung g61sd oled yanığı sorunu var mı?

1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, hiç bir yanık problemi yaşamadım. Bazen 8-9 saat kullandığımda oldu, dikkat etmeniz gereken şeyler var. İlk etapta dikkatli kullanıyoruz sonrasında çok da önemsemeden kullandımsonuç aynı tavsiye ederim.
  3. kaan0513

5070ti 2k mı 4k mı monitör alınmalı?

4k için 2-3 yıl götürür 2k da en az 6 yıl rahat edersin. Ben de 4070ti super kullanıyorum. 4k olede geçecektim, sürekli ekran kartı güncellemesi yapmamak için 2k G6 Oled te karar kıldım. 4k dan çok aslında Oled Monitöre yatırım yapmanı tavsiye ederim.
  4. kaan0513

Öneri 2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Samsung G6 Oled bakın, bir ara öğrenci indiriminde 17k dan millet sömürdü. Sahibinden de açılmamış kutu19-20k ya bulabilirsiniz.
  5. kaan0513

Samsung Odyses Oled 4K G81SF' ye Geçilir mi?

Hocam almaktan vazgeçtim açıkçaksı elimdeki 4070ti süperin 4k da çok iyi olmayacağına 2k ultra pt rt açıp devam edicem şimdilik. Alana kadar da zaten 2k monitöre zam geldi o da biraz hevesimi kırdı. O yüzden şimdilik beklemedeyim
  6. kaan0513

Yardım G8 Oled Siparişini İptal Etmeli miyim?

çok teşekkürler hocam ben de sipariş geçeyim o zaman Cyberpunk ta path tracing açıcaz diye 4k dan vazgeçmeyelim o zaman 👍🏼
  7. kaan0513

Hocam siparişiniz geldi mi? Nasıl 4k performansı memnun kaldınız mı?
  8. kaan0513

Mesela şu anda 2k da Cyberpunkta 85-95 fps ile oynuyorum parh tracing açık halde ultrada, 4k da internette baktım 60-70 fps oynatıyor. Aradaki 25 fps kayıp çok mu önemli akıcılık açısından? Bir diğer sorum 2k ya monitörü çektiğim zaman normal bir 2k monitörden hiç bir farkı kalmıyor değil mi bir...
  9. kaan0513

Az öncea samsung kendi kendine sipariş iptali gerçekleştirmiş. Konuşup detayını öğreneyim bakalım. Sen çok kararsız kaldın 2k da kal demeseler :D Orası öyle tabii de 4k için 4070ti super ile ray tracing ya da path tracing açamayacağım söylendi. O kısım biraz ikileme düşürdü bu konu hakkında ne...
  10. kaan0513

Cyberpunk ta kaç fps ile oynuyorsun? Akıcılık konusunda sıkıntı yaşadın mı acaba?
  11. kaan0513

Ekran kartı nedir? 1759391023 Sadece oyun için kullanılacak monitör, 4k ile 2k arasında piksel olarak 2 kat fark var. Gereksizliği konusunu söylerseniz daha iyi olur? 1759391175 Bu söylediğin için elimde PS5 Pro var, RE gibi oyunları Gamepad ile Cyberpunk tarzı oyunları mouse klavye ile...
  12. kaan0513

İleride 5000 super ve 6000 serisinde ekran kartı alacak bütçeye sahip olduğumu düşünürsen ne düşünürsün?
  13. kaan0513

Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim, aslında sendeki kart ile mfg falan 4k yı kaldırması lazım tabi uzun ömürlülük açısından 2k en ideali şu an da. Sanırım siparişi iptal etmem gerekecek, genel yorumlar hep bu yönde. Bazı kişiler dlss performans modu ile 60-70 fps alır 2k dan daha güzel...
  14. kaan0513

Merhaba arkadaşlar bir hevesle Samsung 2k Oled ekranım varken 4k Oled ekran sipariş ettim. Forumda ve face gruplarında 4070 Tİ Super ekran kartı ile kullanmanın yeterli performansı veremeyeceği, 2k sistemde kalmamın daha iyi olacağını söylediler. Siz bu konu da ne düşünüyorsunuz? 4k kullanan...
  15. kaan0513

Odyssey 4K OLED 32” mi 27” mi alayım?

Ben de g60sd 2k oledden g81sf ye geçme aşamasındayım 27" düşünüyorum, 32" oturma mesafesinden çok büyük geliyor. Ayrıca netlik açısından da 27" daha avantajlı. Eğer smart olanı alıcam tv olarakta kullanıcam deseydin zaten başka alternatifin olmayacaktı. O yüzden monitör için kesinlikle 27" daha...
  16. kaan0513

Odyssey 4K OLED 32” mi 27” mi alayım?

Ekran kartı ve işlemci nedir?
  17. kaan0513

Çözüldü✓ 2 K MONİTÖR ÖNERİSİ BÜTÇE 45 küsür

Hocam nacizane seninde önerini merak ediyorum aslında, konusunu açtım linki aşağıya bırakırım. 6000 serisi çıkınca 6080 super almayı düşünüyorum. Şu an yeni çıkan oyunlarda 4k oynanacak çok fazla oyun kalmadı elimde 2k da bir çoğunu bitirdim. Oynamayı bekleyen sadece Alanwake 2, Silent Hill 2...
  18. kaan0513

Çözüldü✓ 2 K MONİTÖR ÖNERİSİ BÜTÇE 45 küsür

Bende de 2k oled ve 4070ti super var, halen çok kararsızım 4k oled alıp almamakla. Hatta mevcut 2k oledi alacak alıcı bile hazırda şu an.
  19. kaan0513

5070ti dlss 4 ile önde olur epey sıfır alınacaksa tabii ki 5070ti alınmalı. Sizin söylediğiniz 100 fps üstünde daha akıcı bir oyun deneyimi sunuluyor, göz ile az da olsa hissedersiniz, önemli olan bana göre 4k monitördeki çözünürlük ve net şekilde göreceğimiz doygunluk.
  20. kaan0513

Path tracing i zaten sadece belirli oyunlarda açıyoruz o da Cyberpunk ta Alanwake 2 gibi oyunlarda çok iyi oluyor. Diğer türlü oyunlarda aklına gelmez tabii, sen 4k monitöre geçilmesi tarafındasın sanırım? 1759094417 2025 bitti zaten, 1.5 yıl var ve öyle piyasaya henüz çok iyi dediğimiz...
Geri