Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Xigmatek mi Frisby mi?

Kullanmaya devam ediyorum hocam. Şuanda bir sıkıntı yok. Ama akım korumalı prizle kullanıyorum tabii ki
  2. Bugra5211

Çözüldü✓ pc yi kapattıktan sonra psuyu kapatmak gereklimi?

Birsey olmaz. Ama ben yine de kapatıyorum. Gerek yok aslında.
  3. Bugra5211

psu yeterli mi acaba ?

Psu dan olacağını sanmıyorum,yeterli bu sistem için. Sıcaklık değerlerine baktın mı? Belki aşırı sıcaklıktan kapanıyordur.
  4. Bugra5211

Xigmatek mi Frisby mi?

Zaten ben de yazdan sonra falan satmayı düşünüyordum. Sağlık olsun.
  5. Bugra5211

Xigmatek mi Frisby mi?

Everest,Frisby den iyi xigmatek ten kötü diye biliyorum. Ama yine de kalitesiz hocam. Kaç tl ye satacağımı düşünmedim ama 350-425 arası diye düşünüyorum. 650w 80+ bronze sertifikasi var. Ama gerçek mi bilmiyorum.
  6. Bugra5211

Xigmatek mi Frisby mi?

İşte belli olmuyor. Ben de 8 aydır rampage psu kullanıyorum. Bende de sorun yok şuan ama yine de güvenemiyor insan. Elime para geçince değiştiricem inşaallah.
  7. Bugra5211

Xigmatek mi Frisby mi?

Hocam frisby güven olmaz. Xigmatek 2. El ama hem 4 ay kullanılmış hem param güvende ile satılıyor hem de 500tl. Yani ben olsam xigmatek alırdım
  8. Bugra5211

Xigmatek mi Frisby mi?

Xigmatek daha kalitelidir. Hem 4 ay kullanılmış diyorsun
  9. Bugra5211

500W Sertifikalı PSU Önerisi

Yetmez diye düşünüyorum. Siz en azından 500 watt alın.
  10. Bugra5211

80 plus sertifikası var. Xigmatek; rampage,everest gibi markalardan daha kalitelidir. Ayrıca rx470 çok güç harcayan bir kart degil.
  11. Bugra5211

Hocam 500 tl ye sertifikalı psu bulamazsın. Bütçeni arttırmanı öneririm 1684007197 En kötü bunu al https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-en40704-500-w-fiyati,452469529.html
  12. Bugra5211

PSU'dan gelen rahatsız edici ses

Coil whine olmayabilir. Çünkü coil whine yük altında olur genellikle. Hocam işte böyle temel parçaları 2. El almamak lazım.
  13. Bugra5211

Çözümü yok diye biliyorum malasef. Psu ya sorun çıkartmaz fakat dediğiniz gibi rahatsız edicidir. 1683400399 Bu arada her zaman mı ses geliyor yoksa pc yükteyken mi?
  14. Bugra5211

Coil whine olabilir hocam. Ortalama bir marka xigmatek. Ama kaliteli psu larda da olabiliyor.
  15. Bugra5211

Markası ne psu nun
  16. Bugra5211

pc durduk yerde kapanıyor

Hocam keşke o psu yerine en azından rampage fln alsaydınız. O da kaliteli değil de biraz götürürdü yine. 1683397189 650w yeter de artar bile. Sadece kaliteli bir marka al.
  17. Bugra5211

Çözüldü✓ Bu sisteme power supply öneri.

Hocam tamam şuanda kullandığim rampage psudan memnunum. Fakat kalitesiz işte donanımları. Bunları herkes söylüyor. Yani bütçe darsa en kötü high power alinmalı. Ben hazır sistem olduğu için tercih etmek zorunda kaldım.
  18. Bugra5211

Çözüldü✓ Bu sisteme power supply öneri.

Hocam rampage? Bende de rampage psu var fakat elimde olsa degistiricem. Kablo kalitesini pek beğenmedim. Üstelik bildiğim kadarıyla donanım olarak da kaliteli değil.
  19. Bugra5211

Çözüldü✓ Sharkoon SHP-650 v2 elektrik kesintisine dayanıklı mı?

Hocam var ama psu nun parçaları eski olduğu için önermiyorlar. Ben araştirdım. Sharkoon bir alman firmasıymış. Ama siz yinede güç kablsunu prizden çekin.
  20. Bugra5211

Çözüldü✓ Bu kasaya atx anakart sığar mı?

Tamamdır hocam sağolun.
Top Bottom