Everest,Frisby den iyi xigmatek ten kötü diye biliyorum. Ama yine de kalitesiz hocam.
Kaç tl ye satacağımı düşünmedim ama 350-425 arası diye düşünüyorum. 650w 80+ bronze sertifikasi var. Ama gerçek mi bilmiyorum.
İşte belli olmuyor. Ben de 8 aydır rampage psu kullanıyorum. Bende de sorun yok şuan ama yine de güvenemiyor insan. Elime para geçince değiştiricem inşaallah.
Hocam 500 tl ye sertifikalı psu bulamazsın. Bütçeni arttırmanı öneririm
1684007197
En kötü bunu al
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xigmatek-x-calibre-en40704-500-w-fiyati,452469529.html
Çözümü yok diye biliyorum malasef. Psu ya sorun çıkartmaz fakat dediğiniz gibi rahatsız edicidir.
1683400399
Bu arada her zaman mı ses geliyor yoksa pc yükteyken mi?
Hocam keşke o psu yerine en azından rampage fln alsaydınız. O da kaliteli değil de biraz götürürdü yine.
1683397189
650w yeter de artar bile. Sadece kaliteli bir marka al.
Hocam tamam şuanda kullandığim rampage psudan memnunum. Fakat kalitesiz işte donanımları. Bunları herkes söylüyor. Yani bütçe darsa en kötü high power alinmalı. Ben hazır sistem olduğu için tercih etmek zorunda kaldım.
Hocam rampage? Bende de rampage psu var fakat elimde olsa degistiricem. Kablo kalitesini pek beğenmedim. Üstelik bildiğim kadarıyla donanım olarak da kaliteli değil.
Hocam var ama psu nun parçaları eski olduğu için önermiyorlar. Ben araştirdım. Sharkoon bir alman firmasıymış. Ama siz yinede güç kablsunu prizden çekin.