Neler Yeni

Çözüldü✓ Sharkoon SHP-650 v2 elektrik kesintisine dayanıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Erdem Yavuzer
Bu aralar çok sık elektrik kesintisi yaşıyorum pc yanacak diye ödüm kopuyor Sharkoon SHP-650 v2 PSU'm var elektrik kesintisine karşı bir koruması varmı yoksa değiştirmeli miyim?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ürünün 4 adet koruması var: Kısa devre koruması, yüksek voltaj koruması, düşük voltaj koruması ve güç koruması. Bunun yanında aktif güç dengelemede var.

Dolasıyla Sıkıntı Olacagını Sanmıyorum Ama Kullanmadığında Yine de Prizden Kasanın Fişini Çekmekte Fayda Vardır...

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Erdem Yavuzer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünün 4 adet koruması var: Kısa devre koruması, yüksek voltaj koruması, düşük voltaj koruması ve güç koruması. Bunun yanında aktif güç dengelemede var.

Dolasıyla Sıkıntı Olacagını Sanmıyorum Ama Kullanmadığında Yine de Prizden Kasanın Fişini Çekmekte Fayda Vardır...
Teşekkür ederim.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Bu aralar çok sık elektrik kesintisi yaşıyorum pc yanacak diye ödüm kopuyor Sharkoon SHP-650 v2 PSU'm var elektrik kesintisine karşı bir koruması varmı yoksa değiştirmeli miyim?
Hocam var ama psu nun parçaları eski olduğu için önermiyorlar. Ben araştirdım. Sharkoon bir alman firmasıymış. Ama siz yinede güç kablsunu prizden çekin.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Binadaki tesisat eski ise psu`ya sıkıntı çıkarabilir. Ne kadar korumaları olsa da fason bir ürün. Önemli olan elektrik tesisatı. Güzel tesisat olsun, 80+ olmayan Psu koy, sorun olma ihtimalini ciddi düşürüyor.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hiçbir PSU sana elektrik kesintilerine karşı 100% garanti veremez, UPS elektrik kesintilerine karşı tek garanti çözümün.

UVP, OVP ve SCP DC korumalarıdır, elektrik kesintisi ise şebekeden geldiğinden AC'dir. Korumalar iş yapmaz yani bu durumda. PSU'da varistör varsa o iş yapabilir ancak, ki iç yapısı kötü bir ünite. Var mı yok mu hatırlamıyorum.

Top Bottom