Neler Yeni

Sharkoon 550W/650W 80+ SHP V2 Alınır Mı? 80+ Sertifikası Gerçek Mi?

uabesni

80+
Gaming Gecesi'nde 249 Lira'ya almıştım, bir ayı geçti. Şimdilik kullanıyorum umarım büyük sorun çıkartmaz.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Tera

RmzDayi

80+ Silver
Ben bu PSU'ya indirim dönemi alınabilecek PSU adını veriyorum :)

bunu kalın punto yap reis, inceleme güzel ellerine sağlık

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
@Abdullah Hacıgül Sharkoon veya Game power dışında sormak istediğim bir PSU markası var, Gigabyte, Gigabyte ın P650B modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl bir PSU ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Abi beni yanlıştan döndürdün vallahi. Teşekkürler.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Bu PSU kötü değil ki sadece koruma olarak bakınca yani FSP hydro serisinde bile 4 korumalı modeller var.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu PSU kötü değil ki sadece koruma olarak bakınca yani FSP hydro serisinde bile 4 korumalı modeller var.
Güzel kardeşim açıklamaları okumadın mı? FSP Hydro'da 4 koruma var evet ama bu korumalardan biri OCP yani Aşırı Akım Koruması ... Lütfen okuyalım yorumlayalım her şey çok açık net. Sharkoon'un verdiği bilgiye dayanarak söylüyorum; Sharkoon'un bu modelinde bu koruma mevcut değil.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Güzel kardeşim açıklamaları okumadın mı? FSP Hydro'da 4 koruma var evet ama bu korumalardan biri OCP yani Aşırı Akım Koruması ... Lütfen okuyalım yorumlayalım her şey çok açık net. Sharkoon'un verdiği bilgiye dayanarak söylüyorum; Sharkoon'un bu modelinde bu koruma mevcut değil.
Onu okudum ben bunu yukarıdaki arkadaşa söyledim şimdi PSU'yu frisby gibi zannettiği için.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Ben 2-3 aydır kullanıyorum ilk kez 80+ sertifikası olan bir PSU almışız sevindim.O koruma bu koruma yok eyvallah da eskiden ne korumasi ne psusu bulduğumuzu takiyorduk.Biraz da olacağına varır OCP vs. bazen çok takılmamak lazım.F/P PSU 249 TL daha ucuz bir marka ürün sanmıyorum.Güncel fiyat hakkında bilgim yoktur.Konu içinde teşekkürler kullanıcısı olarak çevredeki "yok ya değildir yapıştırma 80+" laflarına da nokta olması iyi oldu, eline sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
6 aydır SHP650 V2 modelini kullanmaktayım. 320 lira gibi bir fiyata almıştım, hatta aldığım günlerde İtopya'da 280 liraya satılıyordu, şimdiki fiyatını hak etmiyor ama ses konusunda başarılı. Koruması olmadığını da biliyorum. 250W bile çekemeyecek parçalardan yukarı bir şey kullanmadım bu yüzden.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,598
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
@Abdullah Hacıgül abdullah abi ellerine sağlık konu için
ufak da olsa yazım yanlışı olmuş belki düzeltirsiniz diye diyorum "benlentilerimin" aşağısında olmuş demişsiniz :)

Top Bottom