Güzel kardeşim açıklamaları okumadın mı? FSP Hydro'da 4 koruma var evet ama bu korumalardan biri OCP yani Aşırı Akım Koruması ... Lütfen okuyalım yorumlayalım her şey çok açık net. Sharkoon'un verdiği bilgiye dayanarak söylüyorum; Sharkoon'un bu modelinde bu koruma mevcut değil.Bu PSU kötü değil ki sadece koruma olarak bakınca yani FSP hydro serisinde bile 4 korumalı modeller var.
Onu okudum ben bunu yukarıdaki arkadaşa söyledim şimdi PSU'yu frisby gibi zannettiği için.Güzel kardeşim açıklamaları okumadın mı? FSP Hydro'da 4 koruma var evet ama bu korumalardan biri OCP yani Aşırı Akım Koruması ... Lütfen okuyalım yorumlayalım her şey çok açık net. Sharkoon'un verdiği bilgiye dayanarak söylüyorum; Sharkoon'un bu modelinde bu koruma mevcut değil.
Bu PSU mu? Bu fiyataysa çöp.Dark Force+ 500W 80+ Yarı Modüler 14cm Mavi Fanlı ATX Güç Kaynağı (DKPS580S1) | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style1 { color: #0000FF; font-size: large; } .auto-style2 { font-size: large; } 80 Plus Sertifikası için Tıklayınız! Downloadwww.teknobiyotik.com