Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Yardım MSI MAG Forge 100M Kasaya ROG Strix 3080 Ekran Kartı Sığar mı?

Bu videoya göre sığıyor aslında. TUF GT501 önerecektim o da çok pahalanmış. Kasa fiyatlarından şu ara pek haberdar değilim açıkça. Başka arkadaşlar o öneriyi yapsa daha uygun olur. Dün benzer bir kasayı alan bir arkadaş Performax Warmech aldı o markayı bilmiyorum ama ben.
  2. RTX3070

Yardım MSI MAG Forge 100M Kasaya ROG Strix 3080 Ekran Kartı Sığar mı?

O kasa çok küçük bu kart ile önermem. Çok çok az farkla kurtarıyor gördüğünüz gibi. Ama MSI bu fotoğrafta yandaki SSD yerini de hesaba katmış sanırım. Oraya bir şey takılmadan belki sığabilir şimdi düşündüm de.
  3. RTX3070

Kız Arkadaşıma Pc Topluyorum

Sistem baya mantıksız karar değiştirdiğiniz parçalar varsa bence konuyu güncelleyin, yeni gelenler de o haliyle görsün.
  4. RTX3070

Beyaz kasa fanı önerisi

120R beyaz olanları öneririm. Ben siyahları kullanıyorum.
  5. RTX3070

Güç Kaynağını Kapatmam Doğru mu?

Zararı olmaz ancak çoğu PSU'larda o tuşlar her gün kullanılacak kadar dayanıklı mıdır bilmem. Ayrıca dediğiniz sorun muhtemelen birkaç güç ayarıyla değişecek bir durum.
  6. RTX3070

Çözüldü✓ Power Supplyden Çıkan Sata Power Kabloları

Hepsini ayrı ayrı bağlayabilirsiniz. Paralel bağlı olduğu için voltaj aynı olur zaten, herhalde bunu böyle yapıyorlarsa akımı da düşünmüşlerdir. Kendim 1 tane hard disk kullanıyorum, direkt tecrübesi olan arkadaşlar varsa isterseniz onları da dinleyin ama teorik olarak bir sıkıntı olmaması lazım.
  7. RTX3070

Rx6900XT/Rtx3080 Sisteme 750W Yeterli mi?

Yorum yapanlar nasıl çıkmamış anakartla işlemciye yorum yaptı anlamadım. Bunu şu an bilmemiz imkansız. Küçülen IHS'le daha fazla TDP olacağını beklemiyorum ama şu an işlemcilerin sadece adı duyulmuşken böyle bir karar vermek mantıksız.
  8. RTX3070

Thermaltake kasa fanları patladı ve duman çıkardı

Arctic P12 RGB https://www.amazon.com/Noctua-NF-A12x25-PWM-Premium-Quality-Quiet/dp/B07C5VG64V Fan arıyorsan. Test edip bulunabilir ama şu an ben olsam açmaya korkardım. Videonun güncel olmama ihtimali var mı? Meta verisi kalkmamışsa kayıt tarihine bakılabilir.
  9. RTX3070

Kasa sıfırdı değil mi?
  10. RTX3070

Bir ihtimal sistemde statik elektrik olmuş olabilir. Ayrıca montaj halının üstünde mi yapıldı? Saçma gelecek ancak az da olsa bunlar da bir faktör.
  11. RTX3070

Daisy chain PWM bilmeyenlere aslında tehlikeli olabilir. Girişin desteklediğinden daha fazla akım çekerse anakartın güç dağıtıcısına aşırı yüklenir.
  12. RTX3070

2000 TL'lik kasada SATA mı? Ben hepsi için PWM kullanıyorum, anakart çıkışlarının akımına ve voltajına göre de hesaplayıp splitter aldım. Montaj yaparken PSU switch 0'da mıydı? PC'yi açınca mı yandı?
  13. RTX3070

120mm kasaya 140mm psu uyar mı

Ben bulamadım PSU desteği yazılmamış gibi.
  14. RTX3070

120mm kasaya 140mm psu uyar mı

120mm kasa olmaz ki, siz kasayı atar mısınız?
  15. RTX3070

Amerikadan Nzxt parçaları getirtiyorum vergi çıkar mı

Direkt amazondan vs alsaydınız o vergiyi de ekliyor.
  16. RTX3070

Lian Li Dynamic O11 Evo tanıtıldı!

İnceleme videosu: Bence çok güzel olmuş, bu kasayı zaten çok seviyordum bu yeniliklerle benim gözümde çok daha iyi bir kasa oldu. Giriş portlarının yerinin değişebilmesi, radyatörler için daha geniş alan sağlayan aparat, basit adımlarla kasayı ters kullanabilme vs. çok sevdim. Sizce nasıl olmuş?
  17. RTX3070

Sizce böyle kasalar iyi mi ?

Setup'un geriye kalanına göre güzel durabilir. Buna custom sıvı soğutma da fena olur.
  18. RTX3070

Anlık kullanılan w değeri görülebilir mi ?

PSU'nun çektiği gücü bilmek için ya öyle bir şey ya da güç ölçümlü priz lazım. Ancak mesela MSI Afterburner ekran kartının istediği gücü gösteriyor. Yanlışım varsa biri düzeltebilir.
  19. RTX3070

Lian Li O11 Dynamic vs 5000D Air

Sirkülasyonda O11 tabii ki daha iyi onu hangi mantıkla söylediler bilmem. Görüntü olarak da daha iyi. O11 bence.
  20. RTX3070

Lian Li kasalar Türkiye’ye geldi!!

https://www.incehesap.com/lian-li-pc-o11-dynamic-xl-rog-certified-white-o11dxl-w-e-atx-full-tower-gaming-kasa-fiyati-48648/ Ee ben ne anladım bu işten? :D Şaka bir yana kasa arayana ve parası olana öneririm.
Top Bottom