Thermaltake kasa fanları patladı ve duman çıkardı

Montaj yaparken PSU switch 0'da mıydı? PC'yi açınca mı yandı?
PSU switch 0 daydı. Sonra 1’e aldım yine bir şey olmadı. Sonra kasadaki power düğmesine bastım olan o zaman oldu

Kasalarında kullandığı kontrolcü ve fanlar 6 pin. Harici sattığı Aerocool fanlar 4 pin PWM ve 3pin ARGB olarak satılıyor. Adamlar kendi ürününü bile kendi kontrolcüsüne uygun satmıyorlar. Cidden çok komik.
SJ marka işte. Fanları çok sesli 😤

En iyisi dark. 6x PWM 6x argb kontrolcü. Ama DAİSY CHAİN OLMAYAN ARGB. Kablo karmaşından dolayı kör olursun. Vazgeçtim dark iyi değil.

Sanırım traktör oluşunu saymazsak tek iyi marka cooler master.

PSU switch 0 daydı. Sonra 1’e aldım yine bir şey olmadı. Sonra kasadaki power düğmesine bastım olan o zaman oldu
Bir ihtimal sistemde statik elektrik olmuş olabilir. Ayrıca montaj halının üstünde mi yapıldı? Saçma gelecek ancak az da olsa bunlar da bir faktör.

Bir ihtimal sistemde statik elektrik olmuş olabilir. Ayrıca montaj halının üstünde mi yapıldı? Saçma gelecek ancak az da olsa bunlar da bir faktör.
Halıda yapılmadı masada yaptım

Benim bildiğim bu kasa pahalı bir şey üst seviye yani neden PWM gibi basit bir güç yöntemi kullanılmamış ?

Daisy chain PWM bilmeyenlere aslında tehlikeli olabilir. Girişin desteklediğinden daha fazla akım çekerse anakartın güç dağıtıcısına aşırı yüklenir.
Akasa Flexa gibi kontrolcüler bunun önüne geçmek için gücünü Molex ile alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YAAA ALMAZSAN XPG BATTLECRUİSER OLACAĞI BUYDU...
Balon kasa.

220₺ şuanda
1629929062049.png

Geri