bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Sana Türk Telekom alma demiştik
Diğer parçalarda sorun var mı bilmiyorum çünkü o olaydan beri tekrar açmaya korktum bilgisayarı. Ama sata kablosunun ve fanların anakart ile hiçbir alakası yok o yüzden sanmıyorum. Ekran kartı zaten takılı değildi. PSU belki bozulmuştur ama RM750 nin bir sata kablosu yüzünden bozulacağını sanmıyorumGeçmiş olsun diğer parçalar da sorun var mı?
Modüler değil mi hocam sök SATA güç bağlantısını öyle çalıştırDiğer parçalarda sorun var mı bilmiyorum çünkü o olaydan beri tekrar açmaya korktum bilgisayarı. Ama sata kablosunun ve fanların anakart ile hiçbir alakası yok o yüzden sanmıyorum. Ekran kartı zaten takılı değildi. PSU belki bozulmuştur ama RM750 nin bir sata kablosu yüzünden bozulacağını sanmıyorum
Direk iade yapabilirsin bence onu deneDiğer parçalarda sorun var mı bilmiyorum çünkü o olaydan beri tekrar açmaya korktum bilgisayarı. Ama sata kablosunun ve fanların anakart ile hiçbir alakası yok o yüzden sanmıyorum. Ekran kartı zaten takılı değildi. PSU belki bozulmuştur ama RM750 nin bir sata kablosu yüzünden bozulacağını sanmıyorum
Dedim dinlemedi. Annesi kızıyor sanırım.Modüler değil mi hocam sök SATA güç bağlantısını öyle çalıştır
İkinci el aldı neyin iadesiDirek iade yapabilirsin bence onu dene
50 kere dedim alma o kasayı diye aldı gördü şimdiTermılteyk kalitesini de öğrendik : )
Sen ne diyon olmAynen kanka bir tek ben sorun yaşadım o zaman marka komple kötü. Razer laptopun bataryası şişeni görmüştüm o zaman Razer da komple kötü.
Bir kere zaten bu kablonun sata kablosu olması baştan hata. 2000 liralık kasadaki fanlar PWM değil. Onu geçtim kablonun dandik olduğu çok belli. Onu geçtim böyle bir kalite kontrol olamaz odada nargile içilmiş gibi duman çıktıAynen kanka bir tek ben sorun yaşadım o zaman marka komple kötü. Razer laptopun bataryası şişeni görmüştüm o zaman Razer da komple kötü.