SJ marka işte. Fanları çok sesliKasalarında kullandığı kontrolcü ve fanlar 6 pin. Harici sattığı Aerocool fanlar 4 pin PWM ve 3pin ARGB olarak satılıyor. Adamlar kendi ürününü bile kendi kontrolcüsüne uygun satmıyorlar. Cidden çok komik.
Bir ihtimal sistemde statik elektrik olmuş olabilir. Ayrıca montaj halının üstünde mi yapıldı? Saçma gelecek ancak az da olsa bunlar da bir faktör.PSU switch 0 daydı. Sonra 1’e aldım yine bir şey olmadı. Sonra kasadaki power düğmesine bastım olan o zaman oldu
Hemen ceo' yu arıyorum.Güzel bir soru Thermaltake’e sormak lazım
Geçmiş olsun bunun neresi komik anlamadımMerhaba arkadaşlar, bugün Thermaltake View 51 kasasına montaj yaparken fanlara güç veren sata kablosu eridi ve fanlardan duman çıktı ve patlama sesi geldi. Bu markadan olabildiğince uzak durmanızı öneririm kabus gibi bir gece yaşattı.
Akasa Flexa gibi kontrolcüler bunun önüne geçmek için gücünü Molex ile alıyor.Daisy chain PWM bilmeyenlere aslında tehlikeli olabilir. Girişin desteklediğinden daha fazla akım çekerse anakartın güç dağıtıcısına aşırı yüklenir.
Balon kasa.YAAA ALMAZSAN XPG BATTLECRUİSER OLACAĞI BUYDU...
Lightning Node Core yok bende bu olmaz ayrıca corsair ekosistemine hiç girmek istemiyorum220₺ şuanda
Corsair Co-9050091-Ww Ll120 Rgb 120 Mm Çift Rgb Renk Döngülü Beyaz Pwm Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Co-9050091-Ww Ll120 Rgb 120 Mm Çift Rgb Renk Döngülü Beyaz Pwm Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr